Rebecca Minkoff Moto Hudson bag

10/03/2016


V rodině mi přibyla další vysněná kabelka. Vysněná ne proto, že bych si jí nemohla dovolit, ale proto, že už se snad nikde nedala sehnat. Mně to ale nedalo spát, a tak jsem čas od času projížděla net a koukala, zda se zázrakem někde neobjeví. A hle, narazila jsem na ni na Nordstorm Rack, kde mají zlevněné staré kolekce a kousky za super ceny. Jediný háček ale bylo to, že Norstorm Rack neposílá k nám. Tak jsem poprvé vyzkoušela přeposílací službu Shipito.com. Pokud taky zvažujete nad objednáním něčeho, co daný eshop neposílá do Čech, je to super řešení problému.

Na Shipito se stačí zaregistrovat. Obratem vám zašlou americkou adresu, dokonce dvě různé. Tuhle adresu použijete při objednávce z eshopu. Některé eshopy ani po Americe neúčtují poštovné, jen místní daň. Až balíček dorazí na Shipito adresu, vyberete, kam chcete balíček poslat domů a taky doručovací službu. Máte na výběr od těch nejlevnějších, tím pádem i nejpomalejších, až po express dodání. Já si vybrala Airmail. Vypočtenou cenu přepošlete na Shipito účet, tzn. zaplatíte přímo online kartou. Částka se ihned přičte na váš vklad a pak ji použijete na zaplacení poštovného a nákladů, které si započítává Shipito. To jsou nějaké 2 Dolary. Mně poštovné vyšlo v přepočtu na nějakých 600 Kč za tuhle zásilku. 

Doručení mělo být za nějakých 20 dní nejdříve. Já ale balíček obdržela už za méně než 2 týdny. Balíček tedy ne, spíš jen výzvu od celní pošty. Každou zásilku mimo EU zadrží celní správa. Na vyzvednutí budete potřebovat doklad o zakoupení. Musí tam být uvedena cena a taky o jaké zboží se jedná. Pokud má zásilka hodnotu nad 120 Eur, tak kromě DPH platíte i clo a ještě si pošta přičítá manipulační poplatek kolem 100 Kč. Za kabelku jsem připlatila dalších 600 Kč, platila jsem jen DPH a poplatek poště. Když to sečtu, pořád jsem na kabelce ušetřila, protože jsem ji kupovala s 50% slevou. To si ale musíte dopředu spočítat sami, zda se vám objednávka z USA vyplatí.

Pokud chcete nějaké další tipy na kvalitní a dostupné kabelky, tak kromě Rebeccy Minkoff můžu doporučit kouknout na The Outnet, kde jsou za fajn ceny ty od Alxander Wang, Diane Von Fürstenberg, DKNY, Tory Burch nebo Marni. Mrkněte i na kabelky Furla,  Kate Spade, Ted Baker, Mackage nebo Vereverto. Na Bloomingdale's najdete celou kategorii kabelek pod 300 Dolarů :) Dejte vědět, pokud víte ještě o nějaké další značce, na kterouch bych se měla podívat :)

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Tak po této kabelce (jen v jiné barvě) pokukuji už delší dobu, ale mám právě problém, že ji nemůžu sehnat, takže moc díky za tipy.

    www.heelsandbabypowder.com

    OdpovědětVymazat
  2. nelíbí:-/ sorry:( moc velká spona na malé "psaníčko"

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images