Gucci Dionysus

12/27/2016


Moje další dream bag není snem,ale skutečností. Gucci Dionysus mi už nějakou dobu nedal spát. Do hledáčku se mi tenhle model dostal v době, kdy se z přehlídkových mol dostal mezi street style a stal se další IT kabelkou. Od té doby se tahle verze zmutovala do X barev, potisků, výšivek a dalšího zdobení. Já jsem ale asi věrná klasice a mnohem jí pak využiju při kombinování.

Ono je to taky dost logické uvažování, když nemáte na designérskou kabelku každý měsíc. Tak se prostě rozhodnete pro tu univerzální volbu. A tou byl klasický monogram Gucci na kanvasu. Kabelka je ale celá kožená, i uvnitř. Dionysus má narozdíl od Faye Chloé semišové díly chráněné, tak se jen tak nezašpiní.

Vejde se mi do ní perfektně peněženka a další drobnosti. Dokonce i malý deštník, fakt. Je velká akorát, dá se nosit přes rameno, nebo v ruce. Řetěz je lehký, netlačí do ramenou a přitom pevný. Objednávala jsem přímo z webu Gucci. Za poštovné nic neplatíte a balíček máte extra rychle doma. Někdy příště ji ukážu společně v outfitu. Díky barvě ale nebude problém ji s čímkoliv kombinovat. Těšíte se na outfity?

Gucci Dionysus bag

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Je nádherná!! Těšim se na outfit :)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju, zlato. Nelenivím a už chystám :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hladkala som ju aj naživo a závidím! Nádherná! Ja by som brala aj tie s nášivkami, keby som pravda mala neobmedzený rozpočet :D.

    OdpovědětVymazat
  4. Těším se na kombinace s ní, osobně se mi moc nelíbí, tak jsem zvědavá jestli se mi postupem času nezačne líbit :-D Zato Faye je naprosto nádherná a moc ti ji závidím!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona fakt vynikne jinak v outfitech. Když jsem ji poprvé osahala v Itálii, tak mě taky moc nenadchla. Ale postupně se mi začala na fotkách líbit víc a víc :)

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images