Natural Christmas decoration

12/14/2016


Méně je někdy více a pro tyhle Vánoce to rozhodně platí dvojnásob. Jednoduchý přírodní styl vede a všimli si toho i prodejci vánočních dekorací. Není tak problém sehnat různé větvičky, šišky, mechy i kůru a další nezbytnosti. Pokud ale máte možnost, všechnu tuhle přírodní nádheru najdete v lese nebo posbíráte při cestě parkem. I já jsem si to doma vyzdobila v severském stylu. Krbovou římsu mi zdobí jehličí, šišky a pár svícnů s bílými svíčkami. Na komodu jsem rozvěsila malé šišky přivázané na šňůrce. Je to easy a přitom hezké. Ve váze na zemi mi dělá parádu bavlník. Nádherná rostlina a k zimě mi tak nějak zapadá. Svícen v kuchyni s přírodním mechem a svíčkami jsem vám ukazovala už v posledním DIY postu. Zvládnete ho doma každý. Jestli jste tedy ještě nestihli vánoční výzdobu, nechte se inspirovat jednoduchými tipy, které skoro nic nestojí :)


A přidávám i další inspo z Pinterestu, kde se to severským dekorem hemží. Vánoční stromky jsou střídmě ozdobené. Nejlépe šiškami, dřevěnými vyřezávanými ozdobami, nebo slaměnými tradičními dekoracemi. Bílé svíčky působí čistě a elegantně. líbí se mi velké lucerny nebo skleněné vázy vyplněné větvičkami, mechem. Ministromky jsou roztomilé a vytvoří vám doma hezké zákoutí. Až půjdete do Ikei, nakupte pár průhledných kulatých koulí a naplňte je ozdobnými listy nebo jehličím. Vypadají dokonale jen tak jako dekorace na stole, nebo pověšené na stromku. Tyhle Vánoce budou přirozené a bez zbytečných cinkrlátek. Takové se mi prostě líbí, co vám?


You Might Also Like

8 komentářů

  1. Krasne to mas doma vyzdobene a inspirace je paradni. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenhle rok nebyl čas a ani chuť moc experimentovat a vlastně je to takhle úplně nejhezčí :)

      Vymazat
  2. Tohle vede a jsem rád, protože je to přesně můj styl, to, co mám rád!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejjednodušší a nejhezčí. Ještě že už ty třpytivé kole a barvičky tolik nefrčí :D

      Vymazat
  3. Jani, to je taková krása. A přitom stačí skočit do lesa, že? Svícen jsem obdivovala už v článku. Krbová římsa a vysoká váza - pohádkové! A tu krbovou římsu ti neskutečně závidím ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě, v lese jsou všechny poklady. A ten krb si přítel přivezl ze svého původního bytu, ještě že měl dobrý vkus. Do ložnice se úplně hodí.

      Vymazat
    2. Přivezl? Já myslela, že máte původní, ale to by vlastně byly spíš kamna ;)

      Vymazat
    3. Ona je to jen římsa s krbovou vložkou, má to spíš dekorativní účel. Ale i tak slouží a hlavně vypadá dobře :)

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images