Fashion spring trends

3/31/2017


Jaro je tu, konečně. Po dlouhé zimě a období šedivých kabátů je tu zase něco nového, svěžího a trendy. Jaké to tuhle sezónu budou? Mrkneme se na pár těch, které mě nejvíc oslovily a jsou dobře nositelné.

1. Volány
Byli tu, teď jsou tu opět a budou zase někdy jindy. Jsou stejně nesmrtelné, jako bílá a černá. Najdete je na šatech, sukních, kabátech a topech. Jak volány nosit? Nabírané volány a rukávy vypadají nejlépe v kontrastu s něčím střídmějším. Noste volánkový top se skinny džínami, sukni s jednoduchým tílkem a šaty jen tak bez dalších příkras. 
2. Výšivky
Prostě evergreen. Umíte si snad představit jaro a léto bez květin? Tentokrát je ale nenajdete jen na šatech a jemných materiálech. Mnohem stylověji působí na denimu nebo kůži. Takový kožený křivák vypadá hodně cool a je nepřehlédnutelný. Můj tip, vylepšete staré džíny o květinovou nášivku. Seženete je třeba na Aliexpress.


3. Backless loafers
Přišel s nimi Gucci a najednou jsou všude. Nejdřív se mi tenhle styl bot vůbec nelíbil, ale jak to tak u mě  bývá zvykem, nakonec si mě získal. Jsem ale pro jednodušší variantu bez kožešiny. Takové nazouváky budou dobře vypadat ke kotníkovým džínám, ale i šatům a sukni. V obchodech narazíte jak na koženou klasiku, tak i třeba samet, satén nebo zdobené různými aplikacemi. Jedny už mám, tak vám pošlu nějakou inspiraci, s čím je aktuálně kombinovat.


4. Síťované punčochy
Pamatuju si hodně dávno, když jsem je nosila poprvé. Od té doby už uběhla pěkná řádka let a teď jsou tu znovu, ale jinak, míň elegantně a mnohem víc stylově. Jak je tak nosit? Zkombinujte je pod roztrhané džíny. Nechte je vykukovat, odkudkoliv. Nazujte otevřené boty, nebo oblečte crop top. Jsou sexy a dodají outfitu šmrnc.


5. Tvídový kabátek
Klasika od Chanelu, kterou chce nosit každá. Proč? Protože je to naprosto univerzální kousek. Vypadá totiž perfektně jen tak s tričkem a džínami, ale užijete ho i k pouzdrové sukni do kanceláře. Večer zahřeje holá ramena přes šaty. Dá se nosit na spoustu způsobů a to mě na něm baví. Ležérní verze se mi líbí nejvíc. A na jaro je to super doplněk ke střídání s  džískou nebo křivákem.
 

Tak po čem byste sáhli jako první? Chcete tipy na kousky a kde je sehnat v obchodech? Dejte mi do komentářů vědět, co by vás zajímalo z trendů jako první... :)

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Moc hezký sumář :-) Víš, co mne vždy zaujme, jak Miroslava Duma nosí saka, u kterých jsou jí extrémně dlouhé rukávy. Neřeší to a jen to sako přehodí přes ramena. Pro normální smrtelníky děsně nepraktické, ale takto aspoň může předvést kousek, který ji vůbec nepasuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ona to nosí záměrně, protože dlouhé rukávy jsou taky jeden z trendů. Třeba u Acne Studios jsem to vídala často a mně se tohle taky moc líbí. Opticky to prodlužuje postavu a je to nápaditý prvek. Asi si prodloužím manžety u nějaké košile :)

      Vymazat
  2. Ty boty se mi nelíbí, síťované punčochy jsou pěkné!

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images