Breakfast with Klier

5/24/2017


Tohle bylo pondělí zrovna po Vltava Runu a bylo už od rána super, za což může tahle snídaně s Kleir. Začali jsme snídaní v Kavárně co hledá jméno, kde jsem kupodivu seděla na jídle poprvé. Jejich vajíčka ve stylu vejce Benedikt nemají chybu. Seděli jsme s holkama a Terkou z Klieru a povídali si nejen o vlasech. Ale znáte to, my ženy a vlasy jsou jedno velké téma a skoro žádná s nima není na 100 % spokojená. Já to svoje bad hair období ještě stále nemám za sebou, takže jsem byla ráda, že v tom nejsem sama.


Po snídani jsme se přesunuli do salónu Klier, kde nám jejich šikovné kadeřnice měly vytvořit letní účesy inspirované bohémským a fetsivalovým stylem. Kdyby mi nepadaly vlasy, tak jdu do nějakého účesy taky. Ale takhle jsem si na radu kadeřnice nechala ostříhat oslabené délky a jemně natočit rošťácké vlny, které se mi na mě moc líbí. Byla jsem překvapená, jak i řídké vlasy na mojí hlavě po ostříhání a natočení prokoukly. Po mega dlouhé době jsem z kadeřnictví odcházela spokojená s výsledkem.

V Klieru pracují opravdu šikovné kadeřnice. Umí zázraky i s jemnými vlasy. Nedala bych tedy na první dojem, že jde o lidové kadeřnictví z obchodního domu. Vzhledem k tomu, že Terezka z marketingu i mnohé kadeřnice pracují u firmy dlouhá léta, jde spíš o rodinou firmu, která se o své zaměstnance stará. A toho si v dnešní době cením. Navíc vás vezmou bez objednání a pracují s více značkami, takže si rovnou můžete říct a vybrat tu, kterou máte ozkoušenou a vyhovuje vám.


Kadeřnice mi do vlasů po natočení nastříkala tenhle super pudr od Schwarzkopf Professional. Umí ve vlasech vykouzlit objem díky tomu, že zdrsní jejich strukturu a ony pak mnohem lépe drží tvar a jsou nadýchanější. Takový expres záchranář pro jemné vlasy.


Fotila jsem i další účesy, co kadeřnice vytvářeli. třeba Káje vytvářeli jednoduchý, ale přitom super účes s vyčesaným a zapleteným copem. K té její ofině to perfektně sedlo.


Zaplétání šňůrek mě tolik nenadchlo, ale umím si to představit na letních festivalech. Bude slušet hlavně dlouhým vlasům.


Sáře zase vykouzlili v Klieru tyhle perfektní vlny. Má stejně jako já řídké vlasy, ale tady to díky objemu není absolutně vůbec poznat. Magic.Plus jukněte na její Youtube a poslechněte její pecky.


Tady i snašimi kadeřnicemi. Děkuju Klier za super den, užila jsem si to :)


A neodešla jsem s prázdnou. Terezka mi na mé slabé a řídnoucí vlasy zabalila sadu péče Serioxyl od Loréal Professional. Je v ní šampón, 3 min. péče a pěna pro objem vlasů. Používám ji zatím chvíli, ale jsem s ní spokojená. Vlasy jsou po ní lesklé, vyživené, lehké a dobře se fénují. To je dobré znamení, protože když máte oslabené vlas, jste rádi za jakoukoliv péči, která vlasy ještě víc nezatěžuje a najít v tomhle období vyhovující kosmetiku, je docela oříšek.


You Might Also Like

2 komentářů

  1. To musel být krásně strávený den. Vytvořené účesy vypadají moc hezky, mě se nejvíce líbí účes Káji a zezadu je taky moc hezký účes Sáry. Já po dlouhé době našla skvělé kadeřnictví a už se těším až tam zase půjdu, miluji když mi někdo dělá něco s vlasy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych mohla chodit pořád, ale nejraději, aby mi ty vlasy takhle vydržely. jenže, když chodím často běhat a cvičit, tak mi to přijde škoda a raději si to užiju, když se chystá nějaká výjimečná událost.

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images