New hair, new style

5/28/2017


Změna je život. A u nových vlasů to platí určitě. Osobně na vlasové experimenty moc nejsem. Nemám potřebu je odbarvovat na blond, nebo naopak bavit na černou. Zkoušet barevné šampony, nebo pěny, apod. Prostě je mám ráda takové, jaké jsou, protože jiné prostě nebudou. A tak jim je stejně nejlíp a já se v nich cítím nejvíc svá. Jediné, co občas měním, jsou délky. Jedou pod ramena, jindy nad, jako teď. Tenhle účes mi kadeřnice v Klieru vytvořila během chvilky. Zastřihla nejdřív slabé konce a bez foukání, jen pomocí tvarovacího spreje a kulmy vyrobila tyhle rošťácké vlnky. Mně se to takhle moc líbí. Super účes, pokud máte jemné vlasy, jako já a chybí vám objem. Vlny zaručeně pomůžou všem řídký vlasům.

K tomuhle účesu perfektně padnou outfity říznuté něčím drsnějším. Band tee nebo křivák, bomber, nebo roztrhané džíny. Já šla do trička s Iron Maden, které se mi líbí s rovnými džínami do pasu. Pásek už je k nim jen třešiňka. A aby to zase nepůsobilo moc ledabyle, šlo navrch klasické kostkované sako v rovném střihu a na nohy podpatky. Za mě super look na lítání po městě i večer na drink a pokec s kámoškou. Takové outfity teď praktikuju úplně nejvíc. Dělám si zásobu obyčejných triček s logem nebo potiskem a džínových kousků. Nějak mi tenhle styl v aktuálním období nejvíc vyhovuje. Jsem zvědavá, co přijde potom. Jestli sáhnu po bohémských šatech nebo něčem minimalističtějším...


vintage jeans (Míšenská 10), HM band tee, Zara blazer, Gucci belt, HM sandals, Next shopper bag, Rosefield watch (24time.cz)

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Jani, ty vlasy ti neuveritelne slusi a outfit k nim sedne. Opravdu perfektni! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvelý outfit aj ked ja by som osobne zmenila asi topánky..skor na nejaké lodicky alebo uplne jednoduche sandalky s tenkym opatkom ale to je už len detail :) A veľmi sa mi páči ten nový strih vlasov..ja som sa zatial neodhodlala na taku krátku dlzku a asi sa ani neodhodlam :D ale vyzerá to super :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na lodičky moc ndám, žádné mi totiž nesedí. Tyhle sandálky byly jediné, které jsem den po Vltava Runu mohla vzít na delší chození. To je takovej real life bloggera, žádné fotky jen na oko.

      Vymazat
  3. Jani, změna jak hrom, moc ti ta kratší délka sluší, úžasně jsi prokoukla. A vůbec nemusíš být jen drsná ;) Těším se i na něco jemnějšího, bude to bomba! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Na té poslední fotce ti to neskutečně sluší! Kombinace elegance a rebel stylu se mi vždycky líbila, ale v téhle kombinaci jsem to ještě nezkusila. Napravím! Petra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus, dohromady to prostě funguje a mě mrzí, že jsem se k tomu nedostala dřív. Ale užívám si teď dost džínoviy, tak ještě pár podobných outfitů v tomhle stylu přijde.

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images