Cafefin

6/19/2017


Objevuji zase další nová místa. Jedním z nich je skvělá kavárna Cafefin na Jiřáku. Pokud jste o ní ještě neslyšeli, nebo se sem doteď nepodívali, nechte se zlákat. Je totiž na co.

Kavárnu založila stejná vietnamská rodina jako legendární Pho Vietnam hned kousek vedle. To už napovídá něco o úspěchu nového konceptu. Vietnamské dobroty tu objevíte v nečekaných podobách i jasné klasice. Milovníci Bánh mì baget si tu přijdou na své. Mají jich v nabídce hned několik druhů, dokonce i se stir fry. 

S Andi jsme si udělali chuť na sladkou černou rýžy s kokosovým jogurtem. Naprosto famózní a neopkovatelná chuť. Jestli jste na sladké snídaně, jděte do ní. A já konečně měla v Praze svoje první matcha latté. Spokojenost největší. Na žízeň je skvělá osvěžující limča z maracuji, jen to brčko by mohlo být širší. A když budete mít větší hlad, doporučuju zkusit něco nového. Rýžovou kaši s kuřecím masem, vejcem, cizrnou a bylinkami. Nečekaně dobrá záležitost. Mají tu ale i mou oblíbenou klasiku jako je thajský salát s mangem a krevetami, který jsem si oblíbila už vedle ve Pho. A ještě jedna věc, moje silné kombo. Koupíte tu dokonce Nemléko včetně toho makového cheesecaku. Může to být ještě lepší?

Může, protože navíc mají v Cafefin rychlou wiffi, takže tu můžete v klidu pracovat, jak potřebujte. Já tu takhle strávila celé dopoledne a mohla bych tam prosedět klidně každý den.

Stylový interiér, milá obsluha a trhy na Jiřáku jsou už jen třešiňkou k bezchybnému sobotnímu dopoledni. Musíte zajít, vidět a ochutnat :)


You Might Also Like

6 komentářů

  1. Kaviarnička vyzerá fakt super, príjemne sa tam človek musí citit. A teda na to matcha latte by som sa aj dala ukecat.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné miesto. Vďaka za tip Jani. Rada navštívim :)

    MargiFashion

    OdpovědětVymazat
  3. Cafefin miluju, jsem tam skoro denně. Jednak to mám kousek od bytu, ale to prostředí a káva, boží! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se máš, já musím do kopce :D Jinak, co jsem u nic zatím ochutnala, fakt pecka. Až si dám zase pracovní den o víkendu, budu tu zase vysedávat a zkusím něco dalšího.

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images