Merry Christmas

12/24/2017


Nic nestíhám, jsem nemocná a tyhle Vánoce jsou úplně jiné, než jsem si představovala.
Ale na druhou stranu jsem nemusela čas trávit sháněním předražených dárků, vystávat ve frontách a tlačenicích. Strávit hodiny nad pečením cukrovím, po kterém mám tak leda povánoční kila a nemusela jsem zažívat ten blázinec, který vidím každý rok kolem sebe.

Místo toho mám nařízený klid, protože jsme doma oba nemocňáci, a tak si užíváme čas spolu, ležíme, kurýrujeme, čajíkujeme a koukáme se na filmy. Společnost nám dělá Paralen a medové perníčky z Ikei. Stromeček svítí a těch pár dárků je už dávno zabalených. A místo materiálních radostí si přejeme jen to zdravíčko a čas strávený spolu, protože když máte tohle, máte v podstatě všechno. Přeju vám, aby ty vaše Vánoce byly právě takové. Abyste více mysleli na sebe i druhé, trávili čas se svými nejbližšími a měli na co vzpomínat. Šťastné a veselé. Já se jdu léčit a doufat, že budeme oba fit na tu naší chatičku v horách, která nás ještě čeká. Užívejte a odpočívejte offline. Posílám pusu :)



You Might Also Like

4 komentářů

  1. Máte krásný stromeček! :)

    www.mummysweetbaby.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. Já ho každý rok zdobím podobně, k nám se ta bílo-stříbrná kombinace hodí nejvíce :)

      Vymazat
  2. Tak teda skoré uzdravenie! Ja som zhon nemala, aj ked som piekla atd, ale napecene som mala uz viac ako týžden, stromcek som postavila uz cez volno tiez viac nez pred týždnom a nič som nerobila so zhonom, ale na všetko som sa tesila a vsetko som robila s radostou.. ja si sviatky velmi uzivam aj ked vonku niektorí to veeeľmi prezivaju :D

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tohle je taky super, do ničeho se nenutit a dělat všechno s radostí. To je hodně důležité. celý rok se lidé na Vánoce těší a pak si to kazí jen tím, že se stále něčím stresují. Těžko si pak užijou v klidu to volno o svátcích. Já jsem to vždycky nechápala. Vždyť je to jedno z nejhezčích období roku.

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images