Flower wrap skirt

3/06/2018


Dneska to nebude dlouhé. Mám v hlavě jedno téma, ale musí ještě uzrát. Takže jen tak zlehka, na co se aktuálně těším.

I když je dneska za okny bílo a je to pohádkové, vím (snad), že je to poslední sníh téhle zimy a za rohem už čeká jaro. Když bych si měla vybrat jakékoliv místo pro život, bylo by to právě tam, kde se střídají roční období. Každé má totiž něco do sebe. Každé přináší něco nového a tyhle změny nejen venku mě lákají. Těším se na změnu šatníku a lehké jarní bundy, šaty, sukně. Těším se, že si konečně po měsíci zase zaběhám venku a nebude mi při tom mrznout nos. Že budeme o víkendech zase jezdit na výlety do přírody. Že se pustím do půstu a detoxu, protože v zimě to prostě nejde tak snadno. Že nebudu doma mrznout, když není zrovna zatopeno. Na vysedávání na lavičce, ke které mi nepřimrzne zadek, na vyhřívání na sluníčku a úplně nejvíc na to, že to všude bude zase hýřit barvami. Stromy a květiny rozkvetou...prostě tohle všechno je jako moje přírodní anitepresivum a doufám, že to máte podobně. Protože jaro je prostě pozitivní ze všech stran.

A pokud se ještě chcete na chvíli inspirovat, než doopravdy skočíme do těch jarních bund a nechcete pořád tahat dokola džíny, třeba se vám bude hodit můj tip na tenhle barevný outfit. Červená mě díky té mojí kabelce baví čím dál víc. A tak jsem v HM sáhla i po květované zavinovací sukni. Mimochodem tenhle tip sukní a šatů bude na jaro top. Navíc má obrovskou výhodu, díky zavazování se do ní vejdete i s pár kily navíc...nebo naopak. A užiju jí i teď na jaře jen se svetrem, bez kabátu, nebo s jednoduchým tričkem a semišovým křivákem. A konečně bez silonek! Už se na to vážně moc těším :)

COS coat and turtleneck, HM wrap skirt, Camelia Roma bag, Zara boots

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Na býměnu oblečení se určitě těšíme všichni. Je vtipný, jak jsem si v lednu pochvalovala, že nakonec ta zima není tak strašná a kamarádka mi říkala, že pak ale březen bude určitě sněhovej a hele! :D
    A tahle kombinace se mi moc líbí, ten střih sukně je fakt hezky elegantní a evokující léto/jaro ♥.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono už je to každý rok poslední dobou stejné. Listopad a prosinec je teplej a pak to schytáme, když už má konečně začínat jaro. No a za chvíli tu máme dvacítky. Ta sukně se mi tak líbí, že si podle ní určitě nějakou ušiju :)

      Vymazat
  2. tieto kvetované vzory sa mi začínajú veľmi páčiť :) škoda, že sa k mojej osobnosti nehodia :P

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stačí najít vhodné barvy a vzory. květiny sluší všem :)

      Vymazat
  3. Tuhle sukni jsem si pořídila v lednu ve slevách a za tu dobu se stala nejnošenější věcí v mém šatníku a pořád mi ji někdo chválí. Nejlepší komentář byl, že se "krásně nese". Ten volán dělá kouzla. Přemýšlím, že si podle ní ušiju ještě jednu s jiným vzorem :)
    A krásně Ti outfit ladí s pozadím!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda jo! Taky si chci takovou ještě ušít, střih je jednoduchý. Jen sehnat pěknou vzorovanou látku je vždycky děsný oříšek. Už přemýšlím, že něco rosknu z Etsy, ale člověk nikdy neví přesně, jaká je látka na omak. Poidle složení se to špatně odhaduje.

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images