Yves Rocher flower event

3/01/2018


Dneska to bude více o fotkách, než slovech. Ale divíte se, když vidíte tu krásu..? Na pozvání kamarádky jsem se podívala do mé oblíbené Spižírny na odpoledne ve společnosti vůní Yves Rocher a květin. Tu nádhernou výzdobu měly na starosti holky z Provoní, musím se za nimi do Bělehradské někdy podívat. Jestli je ještě nesledujete na IG, měly byste, jsou dost funny.

Mohla jsme si každá vyrobit květinový box a ozdobit si tak svou Oui à l´amour parfémovanou vodu. Musím říct, že by mě bavilo být floristkou, ale tohle byla i tak trochu výzva. Holky z Provoní nám ukázaly svojí předlohu, která byla prostě dokonalá. Ta moje se tomu přibližovala jen trochu, ale i tak, výsledek, který jsem si odnesla domů, se už pyšně uvelebil na mém stolku. Nemůžu se na tu krásu vynadívat. 

A jaká Oui à l´amour vlastně je? Kombinuje v sobě tóny anděliky, růže, vlašského ořechu a fazolí tonka s nádechem cedru. Je sladce smyslná, ale přitom svěží. Moc hezky se na ruce rozvoní. Prostě příjemná vůně, která se určitě zalíbí na první přičichnutí. 

Očichala jsem i Comme une Evidence v limitované edici s květinovým flakónem. Voní po fialkách, růži, jasmínu, konvalinkách s tóny pačuli a bergamotu. Svěží mix s květinovým aroma. Já z ní nejvíce cítím právě fialky s jasmínem a to je hodně dobrá dvojka. Doporučuju vyzkoušet.

A až budete na Vinohradech, vzpomeňte si na Spižírnu. Ta jejich grepová limča nemá chybu, stejně jako salát s medovými hruškami. A ty prostory, to je insta ráj, co vám budu povídat...znáte mě :D


You Might Also Like

2 komentářů

  1. Tohle musela být fakt pecka! Oui a l'amour mám tu čest mít taky doma v tom limitovaném obalu a miluju tu vůni :) Když se k tomu přidají ty nádherné květiny a prostor Spižírny, je to hodně wow. Pěkný report, Jani :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, tohle se fotilo samo. Kdyby každá akce byla v tak pěkném prostoru a za denního světla, tak vám sem těch eventů dám více, ale ne vždy se zadaří. Yves Rocher, ale zvolil super lokaci a program, za mě moc vydařené :)

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images