DIY faux fur coat and flower dress

4/06/2018


Vím, že přidávat v dubnu outfit s kožíškem je možná pěkná blbost, ale všichni víme, jaké bylo před nějakým časem počasí a pak možná z IG tušíte, že jsem si tenhle kabátek sama ušila.
Narazila jsem na tenhle materiál v látkách až po zimě a naprosto se do toho dlouhého chlupu a dokonalé barvy zamilovala. Je to pudrově růžový odstín s nádechem do šediva. No prostě dokonalý. Skvěle ladí jak s růžovou, šedivou, tak i světlými pastelovými tóny.

Když jsem nemohla na šití počkat do další zimy, nemohl počkat ani outfit, a tak jsem vám to sem sladila alespoň trochu jarně. Kdybych se v tomhle procházela někde v Itálii, vůbec by se nepodivovali. Tam na takový outfit narazíte celkem často, ale u nás doma je to pořád exotika. Tak jako tak, já ráda nosím i to, co vzbuzuje více pozornosti a zvědavosti. Zkuste se někdy dokopat i k něčemu více kreativnějšímu. A zkuste si za těmi pohledy třeba představit to, že se někomu cizímu váš outfit líbí, ale možná jen nemá odvahu něco podobného obléct. Mám teorii, že kdyby tu mezi námi Čechy bylo více odvahy v módě, byly by ty ulice hned o něco veselejší a hlavně zábavnější.

A tak jsem si to s kamarádkou, která je podobně založená, vykračovala jedno odpoledne v kožíšku a květovaných letních šatech. Ty už jste na mě také jednou viděli, přešívala jsem je z jednoho overalu. Jako šaty mi slouží mnohem líp. A ten mix pastelově modré a růžové je prostě jarní víc než dost, co myslíte?

Ještě jedna informace...přemýšlím, že bych pár takových kousků ušila na prodej. Barvy různé, podle přání. Byl by o ně zájem, pokud vezmete v potaz, že cena ani kvalita nemůže být nízka jako např. v HM? Dejte mi vědět do komentářů :)

DIY faux fur coat, ZARA + DIY dress, Bershka velvet boots, Chloé bag, Rosefield watch (24TIME.cz)
ph. Martina

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Fotky se opravdu povedly, ale hlavně se zdařil outfit. Kožíšek je dokonalý, nádherný a taky jeden chci!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pojeďme na ty látky, ten zelený by byl přesně pro tebe :)

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images