Náplavka season

4/10/2018


Čím víc se ta zima přesouvá do jarních měsíců, tím víc se na to jaro těším a pak se nestačím divit, jak rychle je tady.
Pokud blogujete a připravujete si posty podle vašeho času a kapacity dopředu, nastává v tomhle období problém. Nejde stihnout tempo, s jakým se pak z čista jasna oteplí na dvacet stupňů a vy teprve vytahujete z rukávu své poslední zimní outfity.

Tohle je trochu i případ toho mého, kdy mám na hlavě ještě čepici. Ale je to první pozimní outfit bez silonek, konečně! A první Náplavka letos vůbec. Ten den nám i to sluníčko zasvítilo a setkání s Verčou na nejlepší filtr v Praze nemělo chybu. O tomhle je to jaro. Máte světlo už od rána, vytáhnete barevné kousky, silonky necháte doma a užíváte si zase čas venku bez toho, aniž by vám hned mrzly ruce a potkáváte při tom své známé a přátele. Nejste prostě zalezlí doma, ale konečně něco děláte. Náplavka tou dobou byla plná lidí a to bylo hned po ránu a všichni byli tím příchodem jara tak nějak líp naladěni, než obvykle. Nebo jsem to alespoň tak vnímala já.

Jaro je prostě boží a to doslova. Po zimě ve mě vzbudí to světlo a sluníčko zase příval pozitivní energie a taky mám pocit, že ty kroky a změny kupředu míň bolí a víc se mi do nich chce. Jaro je super pro restart nebo nový start úplně, ať už přemýšlíte o změně práce, pohybu, detoxu, vztazích, apod. A taky jsem rozhodně produktivnější. Nejen pracovně, ale i na blogu. Alespoň, co se týká outfitů nafocených dopředu. Bohužel si to časově nemůžu dopřát tak, že bych vám sem posty přidávala ihned. Ono to vážně zabere nějaký ten čas. A bohužel mě psaní blogu neuživí. Takže tak.

Ale na ty nadcházející outfity se můžete rozhodně těšit. Už vám asi můžu i prozradit, co se v nich objeví. Ukážu vám, že trenčkot je můj jarní must have i s tipy, jak ho nosit a s čím ho kombinovat. Taky vás přesvědčím o tom, že prádlo nemusíte schovávat pod oblečením, ale může hrát v outfitech dokonce hlavní roli. Rozepíšu se o svých posledních kosmetických tipech, které jsem vyzkoušela. Chystám pro vás i report z workshopu z Institutu módní tvorby a když tohle všechno dám, můžete očekávat i článek, jakou jsem si pořídila zrcadlovku a podle čeho jsem se rozhodovala. A pak že blogování není práce :D

Dejte mi tip, který článek byste si chtěli na blogu přečíst jako první...

C&A bomber, HM pleated skirt, Zara boots and sweater, Lindex satin fanny pack, Juvelora ring
ph. Veronika 

You Might Also Like

6 komentářů

  1. prosím vyměnit boty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani náhodou, až budu chtít jít za dámičku, vezmu si k té sukni klidně sandálky. Ale ted den bylo ráno asi 6 stupňů a tyhle boty mi přesně pasují k tomu bomberu. Mám ten mix stylů takhle ráda. Neumím vypadat jenom sladce, nebo jenom za kluka, mám od každého něco.

      Vymazat
  2. Waaaau takú sukňu zháňam!! Je naozaj krááááásna ♥

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta je ještě z loňského roku z HM. Ale myslím, že podobnou tam mají i letos, jen trochu jiný odstín.

      Vymazat
  3. Jej! Tá sukňa je super :) aj fotky na mňa veľmi dobre pôsobia :)
    Keď už by som si mala vybrať článok tak ten o vytrčajúcom prádle, tento trend sa mi veľmi páči:)
    THE NOELA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky že šel ven jako první. Třeba si už přečetla, visí na blogu nějakou chvíli :)

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images