Satin skirt with T-shirt

8/15/2019


Včerejší outfit a dneska už na blogu. Takovou rychlostí jsem snad nikdy nepublikovala :D


Zašly jsme si včera s kamarádkou do Českavárny u Portheimky, kde mají super výběr kávy a fajn dezerty. Tahle lokace je na pomalé ráno ve stínu slunečníků římo dokonalá. Ani nemáte dojem, že jste přímo v centru denní, jak od stolku koukáte přímo na park.

Vynesla jsem svou leopardí sukni, kterou teď nosím každý týden a na IG už jste ji na mě mohli vidět několikrát. Saténové kousky mě teď hodně baví a budu je nosit i s příchodem podzimu, protože podle je to nadčasový trend, který můžete nosit pořád. Zpravidla se šijí v úzkém áčkovém střihu, bez zipu, jen na gumičku v pae. Abyste se do takové sukně mohly nasoukat, musí být látka střihaná šikmo, jen díky tomu je v pase pak pružná a dělá hezkou splývavou siluetu. Pokud si v obchodě vyzkoušíte takovou, která vás neobtéká, zřejmě není správně střižená. Raději pak hledejte dál. Ono střih na šikmo zabere více matriálu, některé značky se při výrobě naopak snaží šetřit, proto všechno střihají rovně.

Jak takové sukně nosit? Za mě je nejednoduší obléct k nim tričko s potiskem nebo logem. Uvázejte uzel v pase jako já, díky tomu zvýrazníte pas a získáte šťíhlejší siluetu. Večer pak přes takový outfit můžete přehodit džísku, oversized sako nebo kožený křivák, všechno bude vypadat super. Bavlněné tričko totiž trochu shodí ten večerní nádech saténu, který tenhle materiál evokuje a díky tomu získáte kousek, který skvěle vynosíte i přes den. Až budete pokukovat po nějaké v obchodech, zkuste tenhle tip s tričkem. Podobně funguje i uzel na volnějším svetru, pokud je měkký a mírně splývavý. Tohle kombo vám ukážu příště, až se nám s přicházejícím podzimem začne ochlazovat.

Co vy saténové kousky, baví vás..? Chcete nějaké tipy, kde je nakoupit?

Jacquemus t-shirt, Bardot (About You) skirt, Flattered sandals, Céline and Maria Pascual necklace, vintage bag
ph. Kája

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Nádhera! <3 tento styl Ti neskutečně sedne, Jani! .. Saténový trend je prostě skvělý :) už jsem pár kouskům také neodolala :D jen škoda, že jsou většinou z umělých materiálů ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tahle je taky bohužel polyesterová, ale v plánu mám si ušít nějakou hedvábnou, až bude konečně čas :)

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images