Eyes

6/27/2011

Udělala jsem si radost a konečně si koupila oční krém, který mi už před měsícem došel. Tentokrát jsem zkusila novinku od Lancome. Používám ho jen pár dní, tak nemůžu poznat rozdíl, ale po nanesení krému, je pokožka kolem očí dobře hydratovaná. Součástí krému je i korektor, který je jemný, ale dobře kryje kruhy pod očima, projasňuje a zjemňuje vrásky. 





















Potřebuju poradit...
...běžně používám černou tužku na oči, ale chci si koupit linky. Jedině s nima vykouzlím tenkou čáru ve stylu kočičích očí. Ale nemám zkušenost, tak nevím, pro jaké se rozhodnout...jestli tekuté, se štětečkem nebo ve formě fixu, nebo ty gelové. Potřebuji, aby barva vydržela, nerozpíjela se a nikam se neobtiskla. Tak jestli máte s nějakou značkou zkušenost, budu ráda, když se se mnou podělíte :)

eyeliner | Fashiolista





You Might Also Like

3 komentářů


  1. oh.. so nice post.)
    Love your blog.))

    I now spend a survey of bloggers with such questions.
    1. Why did you create a blog?
    2. For whom you taking him? Want to be popular?
    3. How long will it keep going?

    OdpovědětVymazat
  2. mám ty od mac jsou super používám i místo obyč linky na oči. Ty od mac vydrží dlouho, rychle to schne a opravdu se ti to nikde nerozmaže.

    OdpovědětVymazat
  3. Na dlouho vydrz mam nejradeji gelove, bud MAC nebo jeste lepe Bobbi Brown. Ma mastnejsi vicka a tyhle vydrzi skoro cely den, tedy asi 12 hodin. Levnejsi varianta by mohly byt gelove linky od Maybelline, ale nikdy jsem je nemela. Pak se mi jeste osvedcily tekute linky od Bourjois, ty dlouhotrvajici, ale jsou hoooodne tekute a je potreba je pak zatahnout cernym ocnim stinem.

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images