chocolate with caramel

12/08/2012


Asi už mám chuť na vánoční cukroví, když mě napadají takové nadpisy :) Jak zvládáte předvánoční šílenství..? Já jsem na tento víkend raději odjela z Prahy, ale chystám se ten další na nákup dárků. Už bych asi měla. Děláte si při nákupech pro ostatní radost i sobě? Docela často se přistihnu, že nakonec koukám, po věcech, které se líbí mě. Jedna z nich je i nový kabát, ale uvidíte ho až příště. Ten, co mám na sobě, mám z minulé zimy. Nosím ho i bez kožešinky, ale k sukni nebo šatům vypadá lépe s ní. Sukni jsem vytvářela před delší dobou, ale zatím na ni bylo pořád teplo. Líbí se mi zajímavý vlněný tvíd protkávaný zlatou nití. Stejně tak mám zlatou i na doplňcích, ve spojení s béžovou se mi hodně líbí. 

 coat VJ-style, shirt and skirt DIY, clutch and belt vintage, stud bracelets Lindex




You Might Also Like

9 komentářů

  1. slušivé, opravdu! :)
    ten kabátek a botky jsou úža

    OdpovědětVymazat
  2. Starosti s nákupem dárků, zdobením stromu, pečením a spoustou jiného jsem vyřešil tak, že jsem se jednoduše odstěhoval do Anglie. Na štědrej den půjdu tak jako každej všední den do práce a na večeři si dám jednoduše o jeden řízek víc. Veselý vánoce. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nejlepší volba :D...peču pro radost a pro ostatní, dárky kupuji spíš impulsivně a Vánoce si udělám u sebe doma, takže zas tak hrozné to být nemusí :)))

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  3. Ten kabát je nádherný a ta sukně suprová. Moc se mi líbí a sluší ti to! :))

    OdpovědětVymazat
  4. vypada skvele, ta sukne se ti povedla!
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  5. Krásne, veľmi ti to pristane :)

    OdpovědětVymazat
  6. já zatím žádné Předvánoční šílenství moc nepociťuju, krom toho, že nemám ještě pomalu žádné dárky :) Jinak ti to samozřejmě moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  7. Velice vydařený outfit :)
    Ta sukně se mi velice líbí!!

    http://imperfect-fashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images