rose morning

4/15/2014


Už jsem si naivně myslela, že kabát po zimě nevezmu...ale rána jsou ještě chladná a tenhle pastelově růžový kabát není ani tak teplý. Navíc se barevně doplňuje s jarními trendy pastelových tónů. Baví mě kombinace růžové s šedivou a bílou. Je to jemné, ale ne přeslazené. Přes košili jsem si vzala nový cropped top s krajkovou aplikací. Vypadá dokonale snad se vším. Příště vám ho ukážu se sukní. Tenhle outfit původně insipirovala alej rozkvetlých sakur u nás v ulici. Škoda, že nebylo zrovna čištění ulic, bylo by to dokonalé pozadí. Taky milujete sakury tak jako já? Já je mám doma dokonce na tapetě :)

1) coat Warehouse, 2) jeans and cropped top Zara, 3) clutch HM, 4) pumps M&S

You Might Also Like

9 komentářů

  1. Nádherná kombinace, ten kabát má krásnou barvu a já si asi budu muset taky nějakou takovou pořídit. Zatím mám všechny kabátky v tmavých barvách a jeden bílý, ale žádný pastelový

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pastelové barvy jsou v zimě super, oživí tu šedou nudu a pokud nejsou příliš teplé, na začátek jara se určitě ještě hodí...

      Vymazat
  2. krásná jemná kombinace! ten crop top je opravdu úžasný, díky krajce vypadá, že k topu snad i patří :) kabátek je super, sluší ti a hodí se i teď na jaro :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásný outfit. Celé je to takové jemné, a to se mi moc líbí. Kabát je úžasný a psaníčko také. Kabát v podobné barvě bych si ráda pořídila, fuchsiový už mi dosluhuje a pak mám jen tmavé.

    OdpovědětVymazat
  4. Moc se mi ta kombinace líbí, oživí jinak šedivé ulice a musí i přivolat lepší náladu :))
    Sakury mám raky hrozně ráda, ale fotek jsem u nich stihla udělat jen pár, motalo se tam hrozně moc lidí :D

    livelovelaugh-byangelika.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné!! :O Tá kabelka a kabát je úžasný! :3 Pekné

    http://lovelybeautybook.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images