summer trend: leaf print

6/05/2014


Vzor palmových, banánových listů a dalších exotických rostlin je na léto perfektní volba. Zvlášť, pokud se chystáte na dovolenou k moři. Potisk listů ale využijete i do města, stačí si vybrat kousky, které mají formálnější střih a jsou z kvalitních materiálů. Já teď prahnu po palmových šortkách volnějšího střihu, které chci nosit s topem zastrčeným dovnitř. Stačí přidat pár výrazných doplňků jako sandálky na podpatku, výraznější šperky a můžete hned vyrazit na párty po širým nebem...a jestli žádné takové neobjevím, mrknu se brzo po nějakém vhodném materiálu. Jednoduché na ušití by bylo určitě zajímavé psaníčko. Vypadá dobře a podtrhne i jednoduchý outfit. Necháte si na léto vyrůst pár palem třeba na tričku?
 1) shorts Topshop, 2) dress Michael Kors, 3) bikini Reiss, 4) top Zara, 5) clutch Proenza Schouler, 6) cropped top Topshop


You Might Also Like

5 komentářů

  1. Tak toto vypadá, že se mě asi vyhne :-), ale je to moc hezké.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tobě by seděla nějaká košile se vzorem s pozdrovou sukní, naopak...když není vzor v křiklavých barvách, tak se dá dobře kombinovat...

      Vymazat
  2. Super inspirace, tyhle vzory jsou parádní :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/spotrebovano-kveten-2014.html

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se velmi líbí šortky a sako na první fotce!
    Přímo vzor palmového listu nemám na oblečení, ale loni jsem si pořídila kalhoty s motivy leknínů a všeho možného zeleného a to už je pro mě divočina. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Musím říct, že se mi to líbí, na druhou stranu bych pak volila jen jeden prvek, sako i šortky mi přijdou už moc, ale na první fotce to vypadá moc pěkně :). Hlavní na první fotce se mi moc líbí kabelka!

    A.

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images