neutral colors

9/21/2014


Tenhle outfit jsem fotila ještě v létě u nás, ale čas na publikování jsem si našla až teď. Nevadí, je to zrovna look, který bych nosila aktuálně ve Španělsku, kde máme teploty pod 30 stupňů. Přes den se raději schovávám ve stínu a večer se osvěžuji ledovými drinky na baru, ideální dovolená. Příště si pro vás připravím nějaký instaweek z Barcelony.
Miluji kombinaci jemných barev, jako je béžová a bílá. A nejen v létě, budu se téhle barevné palety držet i v nadcházející módní sezóně. Vestu jsem vám už ukazovala v jednom rychlém návodu. Původně to bylo obyčejné sako, ale jako vesta bez rukávů vypadá mnohem líp a stylově. Zkombinovala jsem ji s DIY skort, kterou jsem si hodně oblíbila a síťovaným topem. V podstatě jsem se celá oblékla do vlastnoručního outfitu. Dobré, ne? Outfit jsem doplnila už jen bílým psaníčkem a béžovými sandálky. Na to, jak jsou vysoké jsou celkem pohodlné na chůzi. Na dovolenou jsem si ale raději vzala jen rovné boty bez podpatků. To jsem udělala úplně poprvé, asi se čím dál uchyluji k pohodlnosti. Máte to taky tak?


1) DIY waistcoat, 2) DIY mesh top, 3) DIY skort, 4) Rebecca Minkoff clutch, 5) Zara sandals, 6) HM ollar necklace and bracelets

You Might Also Like

9 komentářů

  1. Tvoje diy SKORT je moc krásná, nešiješ na zakázku?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nešiju, vzhledem k času nad tím stráveným a materiálu se to vážně nevyplatí :) Rozhodně by stála víc než třeba na sheinside...

      Vymazat
  2. Moc hezký fotky, sluší ti to :) tyhle kombinace barev taky miluju! A sandálky jsou naprosto dokonalý!
    Dom by Dom

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jsi prostě skvělá! Sleduju tě už docela dlouho, ale neustále žasnu nad tím, jak moc se zlepšuješ. Ten skort je naprosto úžasný, kéž by tohle někdy měli v Burdě :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On byl v Burdě, už nevím, které, ale jako sukně, tak jsem si ho prostě upravila.

      Vymazat
  4. ty by sis měla zařídit šicí salon...prostě skvělá práce

    OdpovědětVymazat
  5. Jani, vykašli se na současnou práci a otevři si salon, a to myslím vážně. :) Skvělá práce!
    Ty sandálky jsou super a já se také uchyluji k nošení pohodlných a spíše placatých bot.

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images