DIY camel coat

12/22/2014


Po camel kabátu jsem toužila už nějakou chvíli. A protože jsem v obchodech nemohla najít žádný, který by se mi líbil a obstál by v mém náročném výběru, pustila jsem se raději do hledání materiálu, abych si ten vysněný kabát ušila. A tady je výsledek. Chtěla jsem jednoduchý střih bez záševků s velkými klopami a vázačkou. Tak jsem dala prostor, aby vynikla struktura a barva látky. Už jsem ho měla několikrát na sobě a mám pro vás připravený i jeden look. Je vážně moc příjemný na nošení, a já jsem ráda, že jsem ani doteď nenašla žádný v obchodech, protože ten můj je stokrát lepší. I když je vlněný asi jen z 20%, příjemně zahřeje jako deka. Budu ho kombinovat s odstíny béžové a hnědé. Skvěle se ale doplňuje i s džínami a bílým svetrem. Už se těším, až vám ho ukážu v akci :)

You Might Also Like

11 komentářů

  1. - nej nej nejlepsi ♥ prene to ty jses

    OdpovědětVymazat
  2. Moc se ti povedl! Jsi skvělá!
    Máš to krásně prošité. Tomu já se vyhýbám, protože se obávám, že to nebude ono. Jak jsi udělala ty klopy? jsou v jednom kuse? Odkud máš střih? Moc díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spojila jsem dva střihy z Burdy a klopy jsou přinehané se švem vzadu...byl to takový pokus, nevěděla jsem, zda se povede, ale nakonec to dopadlo dobře, kabát by mohl být o něco užší, ale když je jen tak rozepnutý, tak to vůbec nevadí :)

      Vymazat
  3. Ách, asi jsem se zamilovala... :)

    OdpovědětVymazat
  4. Opravdu velmi závidím ( i když by se to nemělo, hehe) ..
    Já jsem na takové věci strašně nešikovné , takže fakt všechny klobouky dolů.

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělý nápad, pokud se mi ten můj z netu nebude líbit, je dost pravděpodobné, že to udělám stejně.

    Krásný kabát.

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images