Estée Lauder classic combo

11/22/2015


Produkty od Estée Lauder používám již několik let. Hlavně co se týče péče o pleť, mohu za sebe jen doporučit. Nějaké recenze najdete u mě tady a tady. Teď můžu díky blogu vyzkoušet i jejich dekorativní řadu. Dostala se mi do rukou perfektní rtěnka v klasické červené. Ta by neměla chybět snad žádné ženě. Odstín Envious je klasická rudá, ale ne příliš křiklavá. Červená, která sluší obzvlášť brunetkám. Je krémová s mírným leskem. I když mám raději matné rtěnky, tahle i přes výraznou barvu a lesk vypadá nalíčená moc dobře. Rty hydratuje, nerozpíjí se a příjemně voní. Navíc ten vyladěný obal a zavírání mě baví. Estée Lauder bude u dekorativky postupně měnit klasický design obalů, tak se těším, že líčení dostane svěží nádech. Mono oční stíny v odstínu Ominous jsou ideální na kouřové líčení. To se hodí, když opět začíná sezóna večírků a párty :) Tyhle jsou tmavě šedivé s jemným třpytem. Jednoduše se nanáší a roztírají do ztracena. Perfektně drží na místě a nezalézají do záhybu oka. 
Takže, až se vydám na vánoční večírek, mám jasno...rudé rty a jemné kouřové oči budou to pravé. Máte nějaký svůj oblíbený produkt od Estée Lauder? Ať už z péče nebo líčení...něco, co bych měla určitě vyzkoušet?


You Might Also Like

6 komentářů

  1. Mne urcite nadeli neco Jezisek. Jinak jejich slavne nocni serum je skvele i to ocni. Take CC krem si pochvaluji. No a kremy atd. Rtenku pure color envy bych chtela vyzkouset.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Séra mají skvělá, tak asi řeknu Ježíškovi, všechna mi akorát došla :)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. To je, až mě překvapilo, že rtěnka s leskem mi dokáže sednout...

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images