DIY vintage style dress

12/09/2015


Měla jsem v plánu zase napsat k outfitu něco chytrého a moudrého. To abyste si nemysleli, že blogeři jsou jen materiální bytosti a jediné, po čem prahnou jsou nové boty. Ale teď mám v plánu akorát zaklapnout počítač a pořádně se vyspat. Valí se na mě pracovní věci, je toho teď před Vánoci docela dost. A do toho mi již příští týden začíná dovolená, takže toho musím stihnout více než obvykle. Ale jedna rada přece jen bude...nestresujte se kvůli Vánocům. Naplánujte si jen to, co skutečně zvládnete. Povinnosti si rozvrhněte. A pokud ještě nemáte nakoupené dárky, tak i to se dá vyřešit chytře. Já se sestrou byla nakupovat minulý víkend, takže si ode mě rovnou vybrala i dárek. Něco mám již nachystáno, ale zbytek vyřeším nákupy mezi svátky nebo dárkovými poukázky. A pokud budete mít čas a chuť něco vytvořit, tak vám pošlu příště pár tipů na nějaké DIY stylové dárky. 

Jinak fotky mám pro vás už nějakou chvíli připravené, jen na ně došlo až teď. Takže se nedivte a nepište mi komentáře, kde mám silonky. Aktuálně se chumlám do kalhot, teplých Happy socks a zabaluju se do Acne šály. Ale co je na outfitu nej, že jsem si po strašné dlouhé době ušila něco nového. Na podobné šaty jsem měla zálusk nějakou dobu, jenže nikde žádné takové, které by byly podle mé představy. Chtěla jsem košilový střih s vázačkou na mašli místo límce a áčkovou sukni. Našla jsem vhodnou látku a pustila se do toho. Jak se vám líbí? Já se do nich hned zamilovala. A nejvíc v kombinaci s tímhle tvídovým kabátem a semišovou kabelkou. Kozačky to celé doladily. Víc hnědé už jsem snad ani zkombinovat nemohla. Ale výsledek si mi líbí. Barvy podzimu je to moje :)

Ať vám ten zbytek pracovního týdne rychle uteče a o víkendu si místo nákupů naordinujte nějaký relax nebo čas pro sebe...

DIY dress, vintage coat, C&A hat, Mango boos, Nasty Gal suede bag

You Might Also Like

13 komentářů

  1. Odpovědi
    1. Kozačky jsou super, ta jejich barva, materiál a střih nemají chybu :)

      Vymazat
  2. Šaty mají super střih. Taky teď koumám nad ušitím šatů. Šití je závislost :) Dárky také nemám všechny, některé mi unikají a kdykoliv je chci objednat, jsou vyprodané :( Letos jako každý rok bude velká část dárků vyráběných (ať už jedlých nebo šitých). Byla bych ráda za nějaké tipy na výrobu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šití je nej...když teda sežene š látky, které sis vysnila :D
      Doufám, že se k tomu o víkendu dostanu a puklikuju sem na blog...

      Vymazat
  3. Moc krásný výběr látky pro šaty a střih je taky šik! Určitě je ještě jednou obleč na jaře a nahoď článek =)

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  4. ...prý kde máš silonky...tyhle otázky jsou vždy zábavné

    Jani, moc ti to sluší a ty šaty jsou dokonale luxusní! Právě jsem si došila sukni a jsem tak spokojená, jen bohužel nějak nemám možnost fotit venku. Jsem houby bloger, i když možná po těch dalších botech prahnu :-))) - tak asi budu ta materiální bytost (dnes jsem se zde hodně pobavila)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty saty jsou dokonale! Vsechno, co u tebe vidam DIY je krasne! Prestala bych psat DIY ale proste bych tam hezky napsala tvou vlastni znacku/jmeno a pripadne za to diy, aby neznali vedeli, ze to jsi ty :) to je jen takova rada, pripominka... Jen mi prijde, ze bys tyhle svoje krasne kousky mohla uz opravdu hrde prezentovat se vsim tim ,,pozlatkem" kolem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, to jsou milá slova. Asi na tom něco bude. Ale zase DIY je takové hezké pro SEO. Každopádně mi dělá radost, že někdo oceňuje vlastní tvorbu :)

      Vymazat
  6. Podobný styl mi není až tak blízký, ale chválím šaty, jestli jsou opravdu na světě tvojí zásluhou, pak palec nahoru :)

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images