Next dream designer bag

12/14/2015


Stejně jako před rokem, se i teď rozhoduju, jakou designérskou kabelku si pořídit k Ježíškovi. Když už jsou ty Vánoce, člověk se musí nějak potěšit, že :) Není to ale vůbec jednoduché rozhodnutí, když váháte, do kterého kousku investovat. Minulý rok jsem hledala hlavně nějakou větší kabelku, kterou bych mohla nosit i do práce a hlavně, aby se mi do ni vešly všechny věci. Teď koukám po nějaké menší. I proto, že se mi žádná velká nelíbí. Oproti Antigoně, jsou všechny výrazně dražší. Nedrží tvar a často jsou dost nepraktické. Jediné snad od Celiné, ale ty jsou zatím v nedohlednu.

Dala jsem dohromady 4 z mých favoritů, nad kterými se rozmýšlím. Chloé je v kabelkách číslo jedna. Vždy přijde s něčím, do čeho se zamiluju. Faye je super kousek, větší a v té šedobéžové je naprosto dokonalá. Jenže je ideální spíše na dokumenty a ploché věci, takže si dost dobře musíte rozmyslet, co s sebou běžně nosíte. A špatně se shání. Menší verze je na mě už zase moc malá.

Gucci Soho mě baví už dlouhou dobu. Je jednoduchá, s výrazným logem, detailem v podobě střapce a na výběr máte z několika barev. Výhodou je že je více méně pořád v prodeji a cena je taky příznivější.

Saint Laurent université monogram je klasika. Kromě černé, jsem se zamilovala do téhle hnědé barvy. Je akorát velká, ale seženete ji i v menší verzi. Je pevná, drží tvar a proto se do ní vejde dost věcí.

A poslední je Drew od Chloé. Hned jak se tenhle model objevil, zamilovala jsem se do ní. Bohužel se objevuje na všech cizích blogerkách a už ji kopíruje i Zara a jiné značky, stejně je to perfektní kabelka. Odstín Motty Gray se mi moc líbí. Kdo ví, že miluju šedivou, naprosto mě chápe. Dá se perfektně kombinovat a myslím, že je dost univerzální i přesto, že není v černé.

Kdybyste byli na mém místě, pro kterou byste se rozhodli..?

You Might Also Like

13 komentářů

  1. Me se nejvice líbí ta poslední :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Dávam hlas Faye, je iná a zaujímavá a myslím že bude bomba oživením. Na druhom mieste Gucci, v tejto farbe by som neváhadala :D škoda že Drew je už fakt všade, to už potom skôr YSL, to tak štýlovo k vám ide viac

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě u Drew taky mrzí, má to efekt přesycení. Už pak není tím výjimečným kouskem. Faye je oproti ní svěží alternativa, navíc ta kombinace hladké kůže a semiše mě hodně baví.

      Vymazat
  3. Líbí se mi ta Gucci, jednoduchá, hravá....

    OdpovědětVymazat
  4. Hodne tezke rozhodovani. Za mne asi YSL kvuli praktickemu tvaru.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, YSL je klasika, jen pořád nevím, zda se mi líbí víc ta větší nebo menší. Menší nepůsobí tolik jako aktovka, ta větší je ale zase praktičtější :)

      Vymazat
  5. Drew je bezkonkurenční, je prostě nádherná... ale chápu tu přesycenost, když je teď všude, takže hlasuji pro YSL - i ta barva je nádherná.
    Vůbec se mi ale nelíbí Gucci, to logo mě odrazuje. Bez něj vypadá úplně jako Bimba y Lola.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ono záleží, jak se ta Gucci zkombinuje, pokud je v outfitu jako hlavní prvek, tak může působit celek lacině. Ale když doplní další zajímavé kousky, tak podle mě funguje moc dobře :)

      Vymazat
  6. Všechny mají něco do sebe a naposledy mě teda naprosto uchvátila Drew, kdybych fakt měla hoodně peněz, nakupovala bych jako blázen :D. Osobně jsem ale spíš za Saint laurent nebo Faye. Už jen proto, že (Y)SL je klasika, která opravdu v šatníku vydrží dlouho a je prověřená časem a Chloé je prostě..Chloé :D

    OdpovědětVymazat
  7. Za mě určitě Soho - přijde mi, že jako jediná má 'to něco navíc'... ostatní mi přijdou takové nijaké.
    Ale zase mě dost odrazuje to logo - zvlášť když Gucci poznají všichni :/ S méně zajímavým logem by byla jasný favorit...

    La Petite Lucie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně se líbí i poslední IT model od Gucci Dyonisus: http://www.gucci.com/cz/styles/403348CEMMN1000#
      V té černé a béžové je dokonalá :)

      Vymazat
  8. ze zkušenosti doporučuji chloe=) nemám sice zkušenost přímo s tímhle typem, ale i tu bych ráda vlastnila=)
    líbí se mi ale i gucci, má praktický tvar, mám v tomhle tvaru a velikosti tři kabelky a nemůžu si je vynachválit

    pragueneedsmorestyle

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images