COS turtleneck

2/09/2016


Proč je COS tak úspěšný..? Přitom v kolekcích nabízí jednoduché, střihově nenáročné a barevně neutrální kousky. A tom to přesně je. Když se nějakou dobu zajímáte o módu, zkoušíte různé styly, máte za sebou různá období. Třeba právě ta více extravagantnější, a tak se dostanete časem do stadia, kdy vás naopak začnou lákat basic kousky. Nic náročného, nic nad čím byste ráno měli dlouho před skříní přemýšlet. A přesně takové oblečení najdete v COS. Přidejte si k tomu kvalitnější zpracování, materiály, vyšší cenu a jste doma.

Jsem vážně ráda za tenhle černý rolák. Je to přesně ten kousek, po kterém sahám poslední dny. Víkendy opět začínáme trávit v přírodě, tak se neutrální barvy hodí. Anebo zůstáváme ve městě a trávíme čas procházkami. Ale stejně nemám náladu se fintit. Vstanu, nechám vlasy, tak jak jsou, rychle se nalíčím a v šatně sáhnu po tom prvním, co mě napadne. To je případ i tohohle looku. Jediné, čím jsem to trochu rozbila, je gymsack, který jsem si naposled ušila a na který jsem vám přidávala návod. Stříbná se perfektně kombinuje, stejně tak i s doplňky, jako jsou náramky, apod. 

Asi mám jen mezidobí, kdy čekám na jarní teploty, slunečné dny, protože už se ho nemůžu dočkat. Než vymýšlet něco orginálního, tak si raději počkám, až mě ta nová módní sezóna pohltí sama. Ono to přijde, nebojte, nebude to pořád taková nuda. Ze stylů se můžeme v obchodech těšit opět na pruhy, trochu retra, afriky, etna ale i klasiky jako je krajka. Takže něco z toho si určitě ráda osvojím :)

C&A bomber jacket, Mango boots and jeans, DIY silver gymsack, COS turtleneck

You Might Also Like

12 komentářů

  1. Máš pravdu, rolák je skvělý!

    OdpovědětVymazat
  2. Skvely kousek. Musim se tam jit kouknout. Potesit se nejakym kouskem.

    OdpovědětVymazat
  3. Rolák je výborný. Ten sa hodí vždy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si na to přišla docela nedávno a přitom to jsou super svetry :)

      Vymazat
  4. Miluji černé roláky, mám jich několik a jeden z nich i na sobě :-). Značku COS určitě ráda prozkoumám...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. COS je super. I obyčejné kousky vypadají mnohem lépe. Je to sice za tu daň vyšší ceny, ale u některých kousků se to vyplatí.

      Vymazat
  5. Líbí se mi tvar roláku, není uplý jak většina těch, které mám v šatníku a tak oslovil i mě.

    Marketatrpisovska.blogspot.cz//LIFESTYLE BOOK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vypadá super i s krátkou sukní a přitom to nepůsobí prvoplánově :)

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images