MBPFW 2016 first look

3/22/2016


Tenhle outfit jsem měla rozmyšlený už dlouho. A vyhrál u mě, protože je hlavně pohodlný, jednoduchý a přesto stylový. Asi stárnu, ale raději než po ultra vysokých podpatcích a obtáhnutých šatech, sáhnu po něčem takovém. Lepší volba, než řešit bolavé nohy a vykukující špeky. :D Je hrozně osvobozující cítit se v oblečení dobře. A nemám na mysli zrovna teplákovou soupravu, co nosíte doma. Ale je potřeba si k tomu dospět, dojít. Taky jsem si prošla obdobím krátkých sukní, výrazných barev, kytiček, romantických šatů...a dnes už bych se v tom necítila svá. To přesně vystihuje můj momentální styl, cítit se v něm svá. Nepotřebuju vypadat na dvacet, nepotřebuju klamat oblečením a vizáží sebe ani okolí. A je to fajn. Najednou se mi líbí perfektně střižené košile, kabáty, saka. Business kalhoty, proužek, roláky, mokasíny, apod. Vracím se k základům šatníku. Nemyslete si, že to odteď bude módní nuda. Naopak, vždycky můžete přidat zajímavý detail, jako mám já chlupaté psaníčko. Nebo si pohrát se střihy, strukturou, zvolit výrazné šperky nebo jen rtěnku. Zaměřit se na detail, v tom tkví ten vlastní styl. Líbí se mi tohle období a doufám, že si v něm taky najdete něco pro sebe...Nefotila jsem outfit na Strahově, jak většina blogerek. První přehlídku jsem totiž stihla až v pátek těsně po práci. Měla jsem jen jiné botky, které mi zrovna ten den dorazily. Pokud vás zajímá jaké, mrkněte se sem :)

Cos turtleneck, F&F trousers, River Island loafers, Lindex shirt, DIY maxi clutch

You Might Also Like

12 komentářů

  1. Uplne te chapu. Ja si pamatuji obdobi na blogu, kdy jsem davala svou pohodlnou variantu a pak tu mene. Samozrejme pouze lodicky ziskaly ohlasy.

    U tebe ocenuji, ze je videt, ze takto chodis. Stejne jako ja jen precupitam z auta. Ty pohodlne outfity s myma oblibenyma mokasinama bych na blog mela davat take.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tim jsem chtela rict, ze se mi outfit moc libi!

      Vymazat
    2. Děkuju. Určitě přidávej i svůj daily look, myslí, že takové outfity fungují nejlíp. Nejsme celebrity, ani modelky nebo světové blogerky, máme normální život a je fajn ukazovat, že máme i reálný šatník, který umíme nosit. :)

      Vymazat
  2. Špeky u tebe, to tak, tobě by slušely i ty upnutý šaty, ale tohle je top!:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bejvávalo, musím shodit ty zimní faldíky, ale když v práci se motám pořád kolem nějakého jídla. Ta slabá vůle je zlo, ale s přibývajícím teplem a odhalených částí, mě to snad nakopne :D

      Vymazat
  3. Krásný outfit :) myslíš, že ještě někde seženu ty kalhoty? Jsou perfektní!

    www.stylesolution.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je kupovala v My na Národní, měli jich tam hodně, ale už je to tam cca měsíc zpátky, tak nevím...

      Vymazat
  4. - slusi ♥
    me tedy era obtahnutych sukni a nesmyslne vysokych podpatku minula obloukem. nejspis jsem az presprilis pohodlna a nemam potrebu se zbytecne trapit ,)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty se těch upnutých věcí vyvaruj, sluší ti splývavé modely a mix proporcí :) Takže za tebe super, žes to ani nezkoušela :)

      Vymazat
  5. Tie nohavice su nadherne, musim sa po nich v F&F pozriet :)

    OdpovědětVymazat
  6. Náhodou super outfit! Sluší ti to! Já na mokasíny nedám dopustit :-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images