Velvet slip dress

11/07/2016


Co mě baví na zimě nejvíc..? Vrstvení. Je to nejlepší způsob, jak se obléct stylově a přitom zůstat pěkně v teple. Navíc můžete zužitkovat kousky i z jiné než zimní sezóny. Takové letní šifonové šaty budou i s rolákem vespod vypadat dobře. Rolák je při vrstvení nepostradatelný kousek, tak jim dejte šanci. Třeba jim přijdete na chuť jako já.

Na co si dát při vrstvení pozor? Hlídejte si délku a proporce. Pokud na sebe vezmete několik volnějších kousků, tak buď přes úzké džíny, nebo ukažte nohy. Silonky a kozačky vás udrží v teple. Šaty se dají obléct klidně i přes košili, nebo s hřejivým huňatým cardiganem. Sukni si klidně oblékněte přes košilové šaty a vůbec nevadí, že budou vykukovat vespod. Mixujte materiály, ty letní s těmi zimními. Šifon s vlnou, semiš s pleteninou, hedvábí s kůží, apod. Dosáhnete tak zajímavých mixů, které rozhodně nejsou nudné. Do kozaček obujte ponožky a nechte je vykukovat. Ovažte se šálou a bude vám příjemně. Já se na tohle období vždycky moc těším. Teda do té doby, než musím navléct silonky. Líbí se mi totiž holé nohy v kozačkách, to je moje. Tak si to doufám stihnu ještě chvíli užít, kdo ví... :)

DIY velvet dress, Karen Milen biker jacket, F&F turtleneck, Zara boots (similiar here), Rebecca Minkoff bag

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Vrstvenie a zima patria jednoducho k sebe. Pred časom som na nete pozerala trend kombinácie šiat a roláku. Dlho som tomu odolávala, no teraz keď to vidím u Teba začína sa mi to páčiť. Budem musieť vyskúšať :)

    MargiFashion

    OdpovědětVymazat
  2. I like your fashion blogs and really love posts. It's really a nice and helpful piece of information. I'm glad that you shared this helpful info with us. I owns an online assignment writing services for colleges & universities UK students with their academic works.

    OdpovědětVymazat
  3. Fashion and designing is important part of our life and especially women spend a lot of money on fashion related products and look more attractive. Dissertation writing services.

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images