Spring is Love

4/10/2017


Nebudu vám nic nalhávat, jsem prostě romantická duše. Vizuálně. Miluju západy slunce, červánky, hvězdy nad hlavami, teplo v krbu, zahřívání u ohně, výhledy z vrcholků hor, vínko s výhledem na vinohrad, houpající se loďky v přístavu...a nejvíc miluju jaro. To, jak se příroda mění, ožije, zazelená se, rozvoní a nad hlavami vám vykvete růžová koruna. 

Měla jsem proto už od dob, co jsem začala blogovat, jedno romantické přání...nechat tuhle rozkvetlou krásu zvěčnit na fotkách. S mou maličkostí samozřejmě :D A protože bych nechtěla kazit tu harmonii, tak v čem jiném bych mohla být, než celá v růžové. Pro někoho moc, pro mě dokonalost. Tady se pozná ta romantická duše. Díky Káje a Nikolovi se mi tenhle malý sen splnil, takže velké díky. Teď mě mají ale na krku, když umí tak pěkné fotky :)

Co může být víc romantičtějšího než splývavá plisovaná sukně, která se vlní a vlaje při každém kroku. Mám ji už od minulého roku a až teď mám potřebuji ji nosit každý hezký den. Je to nesmrtelný kousek, navíc v téhle pudrově růžové.Pokud nějakou podobnou sháníte, tak omrkněte Asos, M&S nebo Mohito.  Přibyl k ní nový DIY kabátek, který jsem si ušila podle tohohle skvostu z Asosu. Docela podoba, ne..? Je z jemně lesklé látky s vytkávaným vzorem růží. Prostě romantika jak blázen. Stejně jako ta procházka po Trojském zámku a vínko při západu slunce na sv. Kláře. Je potřeba si to jaro užít. 

DIY jacket, Zara pleated skirt, HM lace top and nude heels, Chloé Faye bag, Elizabeths Creation bracelets 
ph. thanks to Karol and Nikola (changingroom.cz)

You Might Also Like

18 komentářů

  1. Jar je naozaj krásne obdobie a treba si ho užívať naplno..rzkvitnuté stromy a vlastne všetko naokolo je úchvatné.. :) Pekne si to zladila s plysovanou suknou a zapasovala do celej atmošky :)


    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě na tom celé baví, že oboje jak outfit, tak i to samotné okolí dělá dohromady ten obrázek.

      Vymazat
  2. Není pravda ze ty moje fotky vypadají lip, já je jen trochu oteplila:-). Jinak upravuju si je sama, ve photoshopu. A ty tvoje vypadají suprově!

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezké fotografie! Jsou trochu jiné a konečně jinak barevné než šedá a béžová! Bundička se ti moc povedla. Kéž bych si mohla dovolit plisovanou sukni. Krásná! Bohužel k mé výšce a váze fakt nejde...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To víš, to jaro úplně láká a motivuje do barev. Ale já si víc než s něčím křiklavým vystačím s něžnou pudrovou, růžovou a bílou, sem tam světlý denim a zajímavé prvky jako jsou výšivky nebo perly. :)

      Vymazat
  4. Fotky jsou krasne a outfit take. Bundicka se povedla, jsi neuveritelna, co vsechno dokazes. ;)
    Ja si ted alespon usila top z hedvabi, co mi zbylo z satu a chystam se na culottes, bermudy a saty.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo a kde si sehnala to hedvábí? já mám přírodní materiály úplně nejradši, na dotek je to úplně něco jiného než syntetika.

      Vymazat
  5. Krásná harmonie barev. Kabátek se moc povedl, je o moc hezčí než ten z Asosu a plisovaná sukně je třešničkou na dortu, už loni se mi moc líbila a tak jsem si letos z Anglie přivezla mint zelenou. Těším se až ji vynosím ven, věřím, že teplé dny zase přijdou. Děkuji za inspiraci. Krásný den :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Plisovaná sukně je už moje klasika a zrovna dneska jsem si vyzvedla další lesklou ze saténového materiálu. Bude taky super, jen o něco výraznější, než mám tady na sobě...

      Vymazat
  6. Ta sukně ze Zary je naprosto dokonalá !:)
    Nádherné fotky.

    OdpovědětVymazat
  7. tak tieto fotky sú absolútne wow!!! milujem colour coordinated všetko! a asi potrebujem podobnú sukňu v svojom živote! :D
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, moc! Mně to taky takhle baví, líbí se mi na to koukat i na jiných blozích...a lisovaná sukně je na jaro must have. I na podzim bude super v tmavších barvách :)

      Vymazat
  8. S radostí budu informace šířit dál :-) Jaro na ulici!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi teď povídej, strašně se mi po tom teplu teď stýstká :(

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images