New season

9/12/2017


Už je tady skoro podzim a já mám pro vás ještě dva letní outfity. Tenhle je z krásné Kroměříže a pak si schovávám ještě jeden z Budapeště, kde bylo minulou neděli 28 stupňů. Musím vám říct, že jsem si tohle léto užila jako nikdy. Strávili jsme doma za ty měsíce jen několik víkendů, jinak jsme pořád někde výletovali a užívali si sluníčka, koupání, přírody a dovolenou v Itálii. Bylo to super. Ale nebudu si stýskat, je tu podzim a ten se dá taky skvěle užít. Myslím, že vás o tom taky přesvědčím.

Dny se sice zkracují a světla začne pomalu ubývat, to ale znamená více času stráveného nad knížkami. V mém případě u šití a už se na to vážně těším. Těch nových kabátů, kalhot a vlněných sukní. Už abych se do toho pustila...

Podzimní hory a příroda mají něco do sebe. Ty barvy a dokonalé západy slunce. Navíc vám není při výšlapu na nějaký ten kopec takové vedro jako v létě. Stačí se více nabalit a zima si na vás nepřije.

Čaje, dýňové kapučíno a svařák. Ještě si řikáte, že ten podzim za nic nestojí? Kdy jindy si můžete dopřát tyhle horké dobroty, které zahřejí nejen ruce ale i na srdci..? Zase se můžete beztrestně věnovat kavárenskému povalečství a užívat si upršené dny v teple.

Za kulturou. Když to venku moc za oknem moc hezky nevypadá, je konečně ideální čas vyrazit na výstavy, do galerií, knihovny, za divadlem, apod. Já se těším, že objevím krásy Klementina a obejdu konečně všechny aktuální výstavy Národní galerie. Někdy, kdo by se chtěl přidat..?

Všude dobře, v posteli nejlíp. Dlouhá proválená rána se snídaní do postele. To je něco, na co se hodně těším. A když bude po ránu ošklivo, nebude mě tenhle čas vůbec mrzet.

Těším se na podzimní fashion. Na vlnu, kašmír, samet a semiš. Na všechny tyhle hřejimé materiály s luxusním nádechem. Na mixování, které k podzimu prostě patří, protože můžete klidně vrstvit letní kosuky s těmi teplejšími. Podzim bude hravý.

Napište mi, co na podzimu máte rádi vy a na co se nejvíce těšíte.


C&A dress, Nila french bag, Zara sandals, HM hat, Rosefield watch (24time.cz)

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Odpovědi
    1. Tam je to parádní. musím tam zase na jaře, až jim tam bude všechno kvést :)

      Vymazat
  2. Souhlasím, letošní léto bylo skvělé. A vůbec celý rok byl super, tisíckrát lepší než ten loňský. Za odměnu ;) Takže se na podzim těším, na horách nebude vedro, vytáhnu tlusté svetry a po práci budu pod dekou popíjet pečený čaj (letos se mi fakt povedl;)) Moc ti ten klobouček sluší, vypadáš jako francouzka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně moje řeč. Je potřeba si to počasí užít v každém období. A podzim má toho co nabídnout...

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images