Summer dress for autumn

10/12/2017


Teplý podzim je ideální možnost k vrstvění a to já miluju ze všeho nejvíc. Extra kombinaci holých nohou, svetrů, kozaček, kabátů a letních šatů. Vypadá to stylově a originálně. Je škoda ty své oblíbené květované kousky nechat ležet na dně skříně až do prvních letních měsíců. Jestli se vám po nich stýstá jako mě, zapojte je do svých vrstvených outfitů.

Jak na to? 
Jsou-li šaty na ramínka, oblékněte pod ně tričko, top s dlouhým rukávem nebo tenčí rolák, který je barevně doplní. V mém případě mají šaty véčkový výstřih a zip přes celá záda, takže svetr se stojáčkem vypadal mnohem lépe přes šaty než pod ně. Podud chcete vrstvit větší a volnější svetr, doporučuju ho ležérně podkasat, pokud si k němu vezmete sukni. V případě šatů pod něj můžete obléct delší košili, kterou nechte vykukovat z pod svetru. Hezky to outfit i postavu rozdělí. 

Jestli máte doma stejný svetr jako já, ale přes šaty tomu prostě něco chybí, vyzkoušejte jednoduchý trik s uzlem. Výsledek vypadá mnohem lépe a nepůsobí to usedle. Proti všednosti pomáhají rozhodně i bílé tenisky. Celému loooku dají ten přidrzlý ráz, který se mi na tom celém líbí nejvíc. Pokud ale saháte po tmavších barvách, klidně nazujte místo tenisek černé kozačky nebo kotníčkové boty se šněrováním. Super budou vypadat i teď trendy ponožkové kozačky, které umí vykouzlit úzké kotníky a k šatům a sukním vypadají moc dobře.

Základ je zůstat v teple i přesto, že máte třeba holé nohy. Ještě jeden trik vám prozradím. Pod maxi nebo midi délku šatů či sukní si můžete s klidem obléct tenké legíny, nebo zateplovací prádlo s nohavičkami. Zahřejí a přitom zůstanou skryty. Já prostě razím teorii, že pro styl se nemusí trpět, i když to tak na první pohled může vypadat. Pokud budou časem nižší teploty, nasoukám se i já do těch silonek. Co jiného mi zbyde :D

Zara old dress, vintage jumper, Chloé bag, TOMS sneakers (Urbanlux.cz)

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Krasne fotky, skvele tipy na nosseni. Ja nejradeji svou midi sukni a dlouhou kozenou sukni nosim s uzkym svetrikem, nebo obycejnou bilou bluzkou.
    xx Vera
    https://simplelivingstylebyvera.blogspot.co.at/2017/10/asics-brand-for-running-sport.html

    OdpovědětVymazat
  2. Moc pěkný outfit! Moc se mi líbí ta kabela!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kabelka je láska. Super barva a velikost, která se hodí skoro ke všemu :)

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images