sweater weather

10/26/2017


Miluju podzimní počasí. Alespoň takové, kdy svítí sluníčko a můžete vyrazit ve svetru a sukni. Takové, kdy je vám v huňaté vlně teplo, ale ještě není taková zima, abyste se museli soukat do silonek. Holé nohy v některých outfitech prostě vypadají dobře. Pokud totiž nazujete světlé kozačky, např. jako mám na sobě já v tomhle outfitu, jsou holé nohy lepší, než tělové nebo černé silonky. Ty by vytvářely zbytečný kontrast. Květované šaty na ramínka jsou letní kousek, pod který stačilo vzít bílé tričko. A bylo v nich se svetrem příjemně teplo. Pokud hledáte podobné šaty, tak mrkněte klasicky do HM, Zary, Manga, ale i třeba v Reservedu nebo River Island. Mají kousky i s dlouhými rukávy, které jsou z teplejších materiálů. Já se v takovém outfitu cítím dobře. Jemně, žensky i bez toho, abych na sobě musela mít uplé věci. 

Abych byla upřímná, tak poslední dobou se v těsných věcech necítím moc nejlíp. Mám teď asi o pět kilo víc a ne a ne se jich zbavit. I přesto, že pravidelně sportuji a nejím úplně špatně, tak moje břicho to nechce pochopit. Takže teď zvažuji přísnější jídelníček bez sacharidů, třeba to nějak pomůže. Každopádně budu ráda za vaše rady a zkušenosti, pokud se vám podařilo díky nějaké změne v jídle nebo cvičení zhubnout. Už to nejde tak snadno, jako kdysi, kdy jsem měla silnější vůli a rozhodně delší trpělivost :D 

 HM turtleneck, M&S dress, Rebecca Minkoff bag, Bershka velvet boots

You Might Also Like

11 komentářů

  1. pekný svetrík a kabelka :) ♥ ešte som nikdy nemala na sebe kombináciu nejakých šiat alebo sukne, holé nohy a kotníkové čižmy, ale máš pravdu, že v niektorých outfitoch to proste tak vyzerá najlepšie :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si to vždycky užívám, dokud je to teplé podzimní počasí. Takový podzim bych totiž brala pořád, silonky nemám zrovna v lásce, proto se jim vyhýbám, jak můžu :)

      Vymazat
  2. Tak koukám že do té změny půjdeme spolu, tak až nějaký jídelníček vymyslíš, tak pošli :-)... bez sacharidů bych taky brala!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si jídelníček nijak extra nevymýšlím, spíš postupně omezuju ty mé prohřešky a snažím se hlavně teď nepít alkohol, nejíst sladké, smažené a pečivo. Omezila jsem i mléčné, ale kafe bez mléka zatím nedávám. Tak uvidíme, co to udělá...

      Vymazat
  3. Moc ti to sluší a fotky se povedly, nejvíc se mi líbí ta první. Jinak s jídlem je to boj a trpělivost. Udělala jsem si test intolerance a nestačím se divit, čím jsem si denně škodila a přitom je to zdravé. I v tom někdy může být zakopán pes.

    OdpovědětVymazat
  4. Super kombo, nejlepsi jsou boty! :)

    TMA

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti to sluší a fotky se povedly, nejvíc se mi líbí ta první. Jinak s jídlem je to boj a trpělivost. Udělala jsem si test intolerance a nestačím se divit, čím jsem si denně škodila a přitom je to zdravé. I v tom někdy může být zakopán pes.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, budeš můj ofiko fotograf :) Já bych takový test taky potřebovala, myslím si, že by mi taky našly dost věcí, o kterých ani nemám ponětí, že mi nesvědčí.

      Vymazat
  6. Slusi! Mozna bych k tomu vybrala jinou kabelku, mozna tu, ktera ladi k botam. Sportuj dal, sacharidy nevypoustej. To bych v zadnem pripade neudelala, nebot te nabijeji energii. A pokud opravu pravidelne sportujes, chybely by ti. Nevim, jakej sport delas a kolikrat do tydne. Ani nejsem u toho, co denne jis nebo pijes. Mozna ti to bude znit zvlastni, ale ja bych se hodne zamerila na posilovani zad, s kombinaci s brichem.
    xx Vera
    https://simplelivingstylebyvera.blogspot.co.at/ - WONDER OIL

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teď začala častěji dělat plank než klasické sedy lehy, protože posilují mnohem líp ty vnitřní břišní svaly i záda najednou, takže mě přitom nic nebolí. Jen se potím :D Jsem zvědavá, jakej to bude mít efekt po pár týdnech. Já těch sacharidů stejně moc nespořádám. Jím ráno ovoce v kaši nebo smoothie, kafe s mlíkem a sem tam zobnu do nějakého sýru a jednou týdně trochu vína. Tak snad se mi to ustálí a bude konečně i vidět, že něco dělám. Jiank ze sportu hlavně fitko a běh. Tzn. posiluju většinou celý tělo, nebo doma, když si dám nějaké série s vlastní vahou nebo kettlebelem...

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images