Lisca nude lingerie set

11/14/2017


Asi jsem se zamilovala...tenhle tělový set je vážně skvost. Najít nude prádlo, které nevypadá jak pro důchodkyni, je někdy dost oříšek. Ne ale u Liscy, kde mě zase nezklamali. Kromě výraznějších sexy kousků umí tahle značka i jemnější prádlo, které nosím úplně nejčastěji. Na divočinu mě neužije, ale na příjemné materiály, něžné krajky a přirozené barvy ano. 

Sice poslední dobou dávám přednost košíčkům bez výztuže, tady jsem sáhla ale po klasickém tvaru. Sedí totiž perfektně i malému poprsí a přitom mu dodá jen hezký tvar bez přifouknutého objemu. Kromě těch holčičích detailů, jako jsou krajkové lemy, perličky a mašličky, má i další vychytávky. Ramínka se mírně rozšiřují, a tak nemají tendenci se zařezávat ani nijak škrtit. Naopak podprsenka díky nim sedí perfektně a je moc příjemná na nošení. 

Pod co se nude prádlo hodí? Tenhle odstín je univerzální. To znamená, že takové prádlo užijete jak pod tmavé barvy, tak i pod světlé a jako jediné vhodné prádlo i pod bílou košili a více průsvitné kousky. Dokáže splynout barevně s pokožkou a tak nijak vizuálně neruší. Zkuste si pod košili vzít bílou podprsenku a uvidíte ten rozdíl. Tělová je prostě tělová a já si myslím, že jednu dobře padnoucí podprsenku, bychom měly mít v šuplíku každá... 


You Might Also Like

5 komentářů

  1. Odpovědi
    1. Viď, je to fakt super kousek na běžné nošení a z moc příjemného materiálu :)

      Vymazat
  2. Souhlasim! Krasna spodni souprava. Navic dobre padnouci pradlo dotvari Outfit. Ja mam Rada telove i bile spodni pradlo. Nejradeji mam podprsenky z Intimissimi. Ty jsou suprove.
    xx Vera
    https://simplelivingstylebyvera.blogspot.co.at/Baden - Relaxing in Römertherme

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images