DIY Dior look skirt

3/13/2019


První letošní procházka Vyšehradem, kde jsem nebyla snad sto let a první outfit s mojí novou DIY sukní, která se podle mě dost blíží originálu, co myslíte? Tenhle potisk francouzského venkova nebo fauny a flóry se jmenuje Toile de Jouy. Dodnes se hodně využívá v dekoru interiérů, ale Dior tenhle vzor oživil ve své Cruise kolekci letošní rok a obsadil ho do kousků jako jsou sukně, kabáty, trička i kabelky. A protože poslední dobou hltám diorovský styl každým coulem, nemohla jsem jinak, když jsem sehnala podobnou látku z Itálie.

Za dva večery byla sukně na světe a dokonce jsem ji ušila bohatší, než jsem myslela, že půjde. Kolová sukně, která se kolem vás pořádně roztočí, tohle mám nejradši. Dá se nosit elegantně třeba s krajkovým topem, nebo body, ale mě mnohem víc baví takhle na rebela se šněrovacími botami, který ten ženský nádech trochu shodí. K tomu už moje jarní klasika v podobě trenčkotu a kašmírový svetr do véčka. Tuhle denní uniformu teď nosím skoro pořád, jen obměním občas sukni za džíny a jiné kozačky. Nekomplikované a přitom jednoduše stylové.

A protože Dior je láska, ale pěkně přes rozpočet, mám v plánu si ušít i tylovou sukni, na jaře ji snad pořádně vynosím. Baví vás tahle inspirace návrhářskými značkami, nebo to berete jako kopírování? Já si totiž myslím, že i když na sobě budu mít dost obdobný kousek jako z kolekce, tak ho ale pokaždé nevezmu na chlup stejně, ale po svém...zajímá mě váš názor :)

Burberry vintage trench coat, vintage cashmere jumper, Gucci bag and bel, DIY skirt, Céline necklace, Bimba y Lola boots
ph. by Karol

You Might Also Like

2 komentářů

Like us on Facebook

Flickr Images