Perfect spring dress

3/23/2019


Konečně začalo venku to správné jaro, za okny sluníčko už od rána a teploty tak akorát na nohy bez silonek. Tohle období miluju.
Není mi ani zima ani horko, prostě tak akorát. Jaro je pro fashion jedno z nejzábavnějších období. Můžete vrstvit a mixovat jak je libo a přesto nemusíte vypadat jak nabalený sněhulák jako tomu během zimy. Jaro je prostě láska. Stejně jako tyhle šifonové šaty se spodničkou. Mají dlouhé rukávy s volánky a ideální střih sukně do áčka. Hezky splývají a budou suprově vypadat i s páskem. Nahodila jsem přes ně můj milovaný Burberry trenčkot a nazula tenisky. Ty jsou podle mě jedno z top jarních obutí. Dokáží rozbít přeslazený outfit a dát mu mladistý šmrnc. Když je vám přes 30, tak takovéhle metody rozhodně uvítáte. Já se zamilovala do těhle Adidasek ze Zootu, stejně jako jsem tam objevila tyhle šaty, které už bohužel mají jen ve větších velikostech. Tímto Zootu děkuju za jarní vzpruhu mému šatníku. Takovéhle světlejší kousky mi přesně chyběly. Co říkáte na takový outfit, baví vás ty tenisky stejně jako mě..?

Burberry trench coat, Elvi dress, Adidas sneakers (Zoot), Rebecca Minkoff bag, Rosefield watch

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Hezká jarní (a barevná) kombinace!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, Johanko. Já sepořád vyžívám v těch svým neutrálních barvách, než to všude zase pokvete a bude mě to táhnout do růžové :)

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images