Vintage blazer

10/23/2019


Pod dlouhé době nový outfit...podzim mě v oblékání baví skutečně nejvíc ze všeho. Pokud je totiž příjemných 15 nad nulou a ještě vám nemrznou nohy, můžete outfit poskládat z různých kousků a vytvořit zajímavý mix. 


Oversized sako a kožené kalhoty, které nejsou úplně skiny na mě vidíte úplně poprvé. Možná takový outfit přidá pár kilo navíc, ale mě neskutečně baví. Připadám si trochu jako pařížanka v Praze. Ony také neřeší, jestli jim něco nepřidá kilo navíc, ale spíš, jak se v tom daném kousku cítít. A ten pocit je přesně to, co na sobě umí prodat. 

Přemýšlela jse, jestli tohle pánské sako nakonec nějak přešít a zúžit v ramenou, ale zatím na to nemám odvahu, protože přešívat sako je nelehký úkol. Tak mi sem do komentářů můžete poradit, jestli se do toho mám pustit, nebo vypadá lepší tak, jak je...A pokud budete shánět kožené kalhoty z pravé kůže, které vám vydrží mnohem déle než ty koženkové, tak mrkněte na Vinted. Tyhle jsem si musela pro jistotu vyzkoušet, než jsem do nich šla, ale sedí suprově. A ta kvalitní kůže je opravdu znát, nebojím se, že mi někde po pár nošeních rupnou a na zimu je kůže skvělý materiál, který udrží teplo. Věřili byste, že jsou tmavě modré..? I přesto je miluju. Kam pro takové kousky, co mám na sobě? Mrkněte úplně dolů na popisek k outfit :)

Vintage blazer (Cosmic Kids), Vintage cashmere turtleneck (Berlin Flea market), Vintage leather pants (Vinted), loafers Massimo Dutti

You Might Also Like

0 komentářů

Like us on Facebook

Flickr Images