Beige coat

11/22/2019


Na ty pravé věci se vyplatí počkat...to je i případ mého béžového kabátu, po kterém jsem koukala dva roky zpátky a ne a ne najít ten vysněný. 

Chtěla jsem totiž, aby byl celý vlněný, měl délku do půli lýtek, která mi prostě sluší víc než ke kolenům. Aby měl jednoduchý županový střih, jako kabáty od Max Mary a taky pásek a kapsy. Ale narazit na takový ještě za přijatelnou cenu, byl dost oříšek. 

Takže jsem se zase před letošní zimou položila do hlubin netu a koukala, kde na nějaký takový kousek narazím. V sekáčích se dlouhé vlněné kabáty moc neohřejou, což je taky důsledek toho, jak začíná být slow móda z druhé ruky zase v kurzu, tak mi nezbývalo nic jiného, než hledat online. 

Až jsem nakonec narazila na tenhle poklad od Max and CO z Vestiaire Collective. Není sice celý vypodšívkovaný, ale jinak má všechno, i tu teplou béžovou barvu, která nejde do tmavší camel. Je prostě dokonalý, hřeje mě, že je z druhé ruky a navíc vlněný. 

Na tuhle letošní zimu ho určitě dost unosím, protože béžová je teď moje aktuální barva number one. A tak jsem jí v tomhle outfitu nechala první místo a oblékla pod kabát stejně barevný svetr, sladila kabelku, boty s hadím vzorem a podtrhla bílými kalhotami. Nic složitého, prostě to dohromady funguje. 

Co vy a váš vysněný kabát? Podařilo se vám ho najít?

 Max and CO coat, HM turtleneck, Massimo Dutti jeans, vintage bag, Mango boots
ph. Julia

You Might Also Like

2 komentářů

  1. naozaj krásny :) ja tiež na ten svoj vysnívaný zatiaľ čakám

    WHEN PIGS FLY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On se nějaký objeví a pak to bude přesně ten kabát, ke kterému se budeš každou zimu vracet :)

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images