in the wind

11/26/2011


Jak jste si užili dnešní větrnou sobotu? Já si dneska přivstala, asi už mám pracovní návyk :) Stačila rozpracovat jeden DIY projekt, brzy snad uvidíte výsledek. Taky mám pár nápadů na vánoční dekorace, už se těším až se do toho pustím. Šli jsme shánět dárky a pár dalších věcí. Mimochodem, našla jsem dokonalé šněrovací botky, tak je na mě uvidíte snad už v dalším look postu. Jsou super a nakonec to nejsou ani jedny z těch, které jsem Vám ukazovala. Kromě toho si chci vybrat nějakou zimní vůni, máte tip na nějakou hřejivou a kořeněnou, která není moc sladká ani příliš těžká...? Jsem asi hodně vybíravá, vyzkouším jich několik, ale na mě vždycky voní jinak a po rozvonění mi v základu něco vadí. Njn, najít tu pravou, není jednoduché. Po nějaké době jsem si na sebe zase vzala tenhle trenchcoat. Kupovala jsem ho v seconhandu o několik čísel větší, ale líbil se mi jeho střih a hlavně barva, tak jsem do něj šla. Blůzka byla super koupě ve slevách a koženou sukni už na mě vidíte po několikáté. Stala se mým oblíbeným kouskem, protože oživí i jednoduchou kombinaci...

trenchcoat secondhand, blouse F&F, skirt and clutch vintage, boots Friis&Company, bracelets HM

You Might Also Like

15 komentářů

  1. Z fotek se kabátek nezdá o tolik čísel větší, hádám, že jsi ho nějak upravila, jako by byl vzadu stahnutý a zavázaný ;)
    Celkově pěkné, kožené sukně se mi líbí, ale bohužel v nich působím příliš tvrdě, nebo jsem ještě nenarazila na tu pravou... Tady je ale hezky zjemněná něžným trenčkotem-díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
  2. nadherny look!!!
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. jj, zmenšovala jsem ho a na fotce jsem ho měla svázaný, aby bylo vidět, co mám pod ním...

    OdpovědětVymazat
  4. Me se nejvic libi t cervena rtenka, strasne ti sekne! Kozenou sukni mam a moc nevim jak ji nosit, diky za inspiraci :-)

    OdpovědětVymazat
  5. To psaníčko a rúž :)))
    Svedčí ti to

    OdpovědětVymazat
  6. nádherné , milujem ten tvoj zlatý náramok! :)

    OdpovědětVymazat
  7. vždy vypadáš jako pravá dáma!! :) krásné ... jinak já strávila sobotu nákupy v Německu! :))

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Beyonce - Heat!!! tu Ti můžu vřele doporučit :-)

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images