new spring coats

4/03/2013

1) Zara, 2) By Marlene Birger, 3) Giambattista Valli, 4) Only
Tohle jsou čtyři trendy, které mě tuto sezónu baví nejvíc. Zvířecí potisky, pastelové barvy, krajka a army styl. Vede jednoduchý střih a zajímavé detaily. Líbí se mi zdobený okraj límce nebo kombinace různých materiálů, třeba jako kůže, plátna, tvídu a denimu. Zatím mám ve skříni jen jednoduchou parku, líbí se mi ale vezre s koženými rukávy. Takovou bych nosila s jednoduchým bílým topem, nejlépe s tímto, s děrovanými džínami a s podpatky. Zebří kabát je dokonalý, bude skvěle vypadat v černobílé kombinaci doplněný výraznou kabelkou třeba v oranžové nebo sytě růžové, nebo metalickými botami a psaníčkem. Romantické svršky bych nosila přes áčkové sukně a šaty s řetízkovou kabelkou přes rameno.


You Might Also Like

5 komentářů

  1. Zebra je super, brala bych i ten pastelový a krajkový. Letos jsem ale investovala do klasického trenchcoatu a jsem nadmíru spokojená... Experimentovat asi budu až příští rok :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já právě jeden trenčkot už mám, proto mám náladu na nějaký zajímavý vršek :)

      Vymazat
  2. Aha, ona je letos zebra in... V sobotu jsem viděla v zoo slečnu v zebří bundě a přišlo mi to jako skvělý vtip. M.

    OdpovědětVymazat
  3. Kabáty jsou moc hezké, ale trošku mě bije do očí ten překlep "býlím topem". Představa, že je top z bylinek, mě ale docela pobavila v tomto pro mě jinak smutném dni :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to mě těší, jinak jsem ale viděla košili s bylinkovým potiskem :D

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images