lost in the fog

11/19/2013


Zamlžená rána jsou v zimě magická...jak z nějakého anglické detektivky :) Když jsem se jedno takové ráno rozhlédla z našeho okna v ložnici ve čtvrtém patře, byly vidět jen střechy domů naproti a za nimi jen bílo. To mě namotivovalo, abych si přispala ještě o něco déle. Ale i tak jsem nakonec musela ven. Proto jsem po roce sáhla po mém nejlepším úlovku ze secondhandu. Tmavě zelený kabát je dokonalý. Líbí se mi na něm všechno, barva, materiál, protože je vlněný, retro střih i délka. Doplnila jsem ho tlumenými odstíny šedé, béžové a černé. Kožené kalhoty jsou do chladných dnů nepostradatelné. Skvěle izolují. A šedivý top je pro mě basic kousek, který mi ve skříni nesmí chybět. Snažím se užít každý den, kdy je ještě příjemně a dá se venku procházet. Nějaký tip kam vyrazit v Praze o víkendu?

1) coat vintage (secondhand), 2) jacket HM, 3) top Lindex, 4) necklace HM, 5) bag M&S, 6) pants HM, 7) boots Reserved

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Moc hezký. Ta zelená je zajímavá :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten kabat je aky skvely, ale to vlastne cely outfit, naozaj sa mi to paci! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Kabelka je naprosto dokonalá, okamžitě mě zaujala.. byla to první věc, které jsem si na fotkách všimla, miluji tenhle typ kabelek ♥
    Doufám, že budu mít taky takové štěstí v second handu a seženu tak krásný kabát ;)

    OdpovědětVymazat
  4. jako jedna z mala bloggerek mas uzasny talent na kombinovani barev, strihu a materialu, tve outfity jsem opravdu dokonale:)
    http://sienastyle.blogspot.it

    OdpovědětVymazat
  5. super look!!

    http://sweetchillibyhana.blogspot.cz/

    http://sweetchillibyhana.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images