Christmas wishlist

12/20/2013

Kdybych měla vyjmenovat celý seznam svých přání, asi by byl nekonečný. Tohle jsou momentálně kousky, po kterých toužím nejvíc.
1) šaty Mango - zamilovala jsem se do jednoduchosti jejich střihu a zajímavého potisku. Umím se je představit na den i na večer. S lodičkami, ale i biker kozačkami. Budou ladit s metalickými doplňky ve stříbrné.
2) Mac Matmachster foundation - potřebuji nový make-up. Ten pravý stále hledám. Matmachster ve výběru zatím vede. Od make-upu čekám střední krytí, aby se dobře roztíral, byl matující, ale zároveň nevysušoval tváře, zjemňoval vrásky a hlavně měl výdrž.
3) Lancome Hypnose eyeshadow palette - došly mi mé oblíbené stíny v hnědé, proto si vybírám nové. Mé oči pořebují dodat více hloubky, ráda si tak vyhraju s jejich stínováním. Paletky jsou skvělým pomocníkem. Ta od Lancome se dá používat jak za sucha pro jemný denní look, tak i za mokra pro výraznější večerní líčení. Každý odstín slouží pro perfektní vystínování a aplikace pomocí štětečků líčení dost usnadňuje.
4) Asos cross body bag - chybí mi psaníčko s řetízkem na rameno. Sháním černé se stříbrnými detaily, což je asi moc náročné, protože všude objevuji jen se zlatou. 
5) River Island tote bag - nemám žádnou větší kabelku ve světlé barvě. Líbí se mi tahle od River Island. Je dost velká, kožená a dá se nosit v ruce i přes rameno. Konečně bych ji mohla nosit s mými světlými outfity.
6) HM duvet cover set - jsem květinová. Mám několik povlečení s květinovým potiskem, ale pořád bych mohla kupovat další, jako tohle z HM. Mám světlou ložnici v jemně romantickém duchu, takže se mi sem skvěle hodí.

Jaké jsou vaše přání, co byste rádi dostali k Vánocům?

You Might Also Like

10 komentářů

  1. po něčem s mramorovým potiskem toužím taky, asi budu muset naběhnout do Manga, až skončí všechno to šílenství okolo vánoc :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zkoušela si už ten makeup od Revlonu, podle mě nemůže být nikdo komu by neseděl :) Navíc je často srovnáván s MAC makeupy :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jééé ta světlá kabelka, ta by se mi taky hodila :)

    OdpovědětVymazat
  4. paráda, černé větší psaníčko přes rameno bych také chtěla, ale se zlatými detaily. na žádné hezké jsem ale zatím nenarazila :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krasne kusky, nieco s mramorovou potlacou by sa veru hodilo aj mne. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Šaty jsou krásné a kabelka také, oboje bych brala. :)
    Já letos nemám žádné speciální přání, snad jen dlouhé rukavice k peleríně, kterou si chci ušít mezi svátky. Jinak pokud bys sháněla něco pouze ke sjednocení pleti, tak mohu za sebe doporučit CC cream od Sephory.

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images