shopping tip: mini across body bags

5/03/2014

Baťa across body bags

Sháníte malou a stylovou kabelku? Tahle od Bati má hned několik využití. Dá se nosit přes rameno, ale i křížem. Díky odepínacím řemínkům si můžete jejich délku nastavit tak, jak potřebujete. Nebo ji můžete nosit v ruce jen zavěšenou na zápěstí. Je kožená, ve čtyřech barvám v kombinaci se stříbrnou. Kromě bílé a modré je k dostání ještě v meruňkové a žluté. Nenechte se se zmást fotkami na stránkách Bati. Odstíny mají hodně zkreslené, raději je omrkněte přímo v obchodě. Velikostně je tak akorát na ty nejdůležitější drobnosti. Pořád se rozmýšlím, kterou barvu bych užila více. Kromě žluté bych mohla všechny tři :) Líbí se vám?

You Might Also Like

8 komentářů

  1. bílá se mi hodně zamlouvá! <3 jsou super.

    OdpovědětVymazat
  2. Ta bílá je nádherná! :) musím se podívat na ceny
    http://dawardrobes.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Ta bílá je krásná. Omrknu je. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jej, ty jsou nádherné, budu je muset zajít omrknout :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/spotrebovano-duben-2014.html

    OdpovědětVymazat
  5. Jani, díky za tip, všechny jsou boží, nejvíc se mi asi líbí "baby blue modrá" a ta bílá, i když na stránkách Bati píšou, že je béžová (?), boty od Bati nějak nemusím (mám jen jedny kožené kotníčkové), jinak mi prostě neseděj, ale co se týče doplňků- tak musím říct, že se hodně zlepšil, hlavně kožená kabelka je klasika (ochránci zvířat prominou).. Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač, kabelky jsem náhodou zahlédla v prodejně. Bílou opravdu mají :) Boty mě tuhle sezónu také nezaujaly, ale doplňky jo.

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images