Givenchy Antigona pearl grey

12/14/2014


Kdo mě sleduje na Instagramu, tak už asi tušil, co mi dorazilo v krabici z Luisa via Roma. Konečně jsem si splnila velké přání po první designerské kabelce. Dlouho jsem zvažovala, který model, značku a barvu, nakonec to vyhrála právě Antigona. Ikdyž jsem se trochu obávala, jak bude ve skutečnosti vypadat, protože na fotce vypadala o něco světlejší a kůže lesklejší, realita předčila všechna moje očekávání. Kdo se rozhoduje nad  podobným nákupem, možná se mu bude hodit několik mých postřehů a zkušeností.

Objednávala jsem z luisaviaroma.com. Je dobré sledovat ceny a porovnávat je v různých eshopech. Pokud narazíte na nejlevnější variantu právě tady, nečekejte, může se vám taky stát, že vaši vybranou kabelku ze dne zdraží i o stovky eur. Na Luisa via Roma je samozřejmostí doprava i vrácení zdarma. Kabelka obsahuje ochranné štítky, které v případě vrácení ponecháte na místě. V případě prvního nákupu se může stát, že vaše expresní dodání se může zdržet o několik dní, protože si obchodník prověřuje platbu u vaší banky. Při následujících objednávkách se ale můžete těšit na dodání hned do dvou dnů max. Balík dorazí perfektně zabalený v krabici.

Co je pro mě rozhodující při koupi značkové kabelky? Rozhodně velikost a tvar vzhledem k ceně. Antogona mi vyšla jako nejlepší poměr ze všeho. Ve velikosti medium je dostatečně velká na všechny mé věci, které s sebou běžně nosím. Nastrkám do ní peněženku, dvě kosmetické taštičky, telefon, kapesníky, klíče, oblečení na cvičení a ještě časopis nebo knížku. Takže toho pojme opravdu hodně. 

Drží tvar. Tenhle model je tak důmyslně vymyšlen, že si zachovává tvar a nikde se neprohýbá a tím ani neničí. Je z pevné kůže a díky hladkému povrchu se mi ani při přeběhnutí v dešti nestane, že by se hned poničila Jednoduše ji otřu a nikde ani známka po prosáknutí vodou. Díky kvalitnímu materiálu má snad jen jednu menší nevýhodu, a to že je do ruky celkem těžká. Pro někoho se může zdát až příliš. Jelikož jsem zvyklá nosit velké a naložené tašky, tenhle fakt mi přijde jako to nejmenší. Právě díky tomu, že je těžká, si myslím, že si svou pevnost a tvar udrží co nejdéle.

Stříbrné detaily. Potřebovala jsem konečně kabelku se stříbrnými zipy a přezkami. Koženkové kabelky v běžných obchodech mají totiž dost často zlatavé přezky a ostatní kovové části. Navíc ten kovový zip je opravdu velký, stabilní a kabelku celkově zpevňuje. Antigonu už nosím skoro týden s sebou a nenašla jsem zatím žádný škrábanec. Věřím, že i po delším používání zůstanou kovové části stříbrné bez viditelného obnošení. To je také jeden z hlavních rozdílů, oproti levnějším kabelkám. Tady je znát obrovský rozdíl v použitých materiálech a jejich kvalitě.

Barva. Tahle světle šedivá mě naprosto dostala. Je to pro mě neobvyklý odstín, protože jsem nikde v obchodech na podobný nenarazila. A přitom s mou zálibou v šedivé paletě a množstvím oblečení v těchto odstínech, byla naprosto nepostradatelným kouskem, který jsem musela mít. V černé si mohu kdykoliv sehnat jakoukoliv jinou kabelku, ale v této barvě jen těžko. Při objednání jsem řešila, jestli přece jen nebude moc světlá. Naštěstí vypadá doopravdy dobře  a mám už s ní vymyšleno spousty nových kombinací. Díky odstínu se skvěle doplňuje nejen s černou, šedivou, ale i béžovou, khaki, bílou a pastelovými barvami. No, snad vás s ní nebudu za chvíli nudit, protože se v outfitech bude objevovat častěji :)

Praktičnost. Nejen že se dá nosit v ruce a  na předloktí, ale když potřebujete, můžete ji zavěsit přes rameno. Popruh má akorát tak dlouhý, jak je potřeba. Když ji nesete za krátká ucha, popruh vám nikde nepřekáží. Uvnitř má dvě větší kapsy, jedna z nich je na zip a pak kapsičku na telefon.
Celý outfit vám ukážu někdy příště :)


You Might Also Like

10 komentářů

  1. Je naprosto nádherná! Fakt sis vybrala skvěle ;)

    OdpovědětVymazat
  2. krááásna je :) už teraz sa teším na outfity....aj ja som teraz investovala do šedej kabelky a všade naokolo hľadám inšpirácie na kombinácie, tak dúfam že nový post bude čoskoro :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, určitě ho brzo zveřejním. Šedivá bude skěle vypadat s podobnými odstíny v monochromatickém looku, nebo doplní černou s vínovou, bílou s béžovou i khaki s černou, suprově bude vypadat k pastelově růžovému nebo modrému kabátu. Kombinací by se našlo hodně, chce to jen zkusit :)

      Vymazat
  3. No to je nádhera! Nemám slov....

    OdpovědětVymazat
  4. tuhle kabelku obdivuju vždycky, když ji vidím :) je fakt krásná a v téhle šedé barvě vypadá úžasně :)

    OdpovědětVymazat
  5. Je moc krásná, vybrala jsi dobře :)

    OdpovědětVymazat
  6. Je nadherna! Vybrala jsi dobre a tesim se na cely outfit s ni. :)

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images