white turtleneck

1/21/2015


Když si zrovna naplánujete focení, tak jako naschvál ten den prší nebo fouká pěkný vítr. To je případ i tohohle outfitu. Nevadí, mě nic nezastaví, ani rozcuchané vlasy. Stačilo jen namotivovat mého oblíbeného fotografa  a zbytek vidíte :)
Po kostkovaném kabátu ze Zary jsem toužila snad celou minulou zimu, až jsem ho náhodou našla ve slevách. Líbil se mi na všech blogerkách, kterého oblékly. Jenže, jak to tak u mě bývá, měla jsem ho od té doby jen parkrát a tu letošní zimu snad teprve podruhé. To mě naučilo jedné věci, netoužit po věcech, které se objevují všude a jsou v tu chvíli hot trendy. Stejně jak rychle se daný trend objeví, hezky rychle i odejde. A jeklikož nepatřím mezi nákupní maniaky, kteří musí mít všechno a hned, raději si počkám na něco lepšího. Alespoň se mi nestane, že se mi vysněný kousek tak bleskově okouká. Když se v obchodě nebo na internetu pro něco nadchnu, nedělám už unáhlené nákupy. Počkám si několik dní, jestli mě koupě nepustí. Pokud vyhodnotím, že věc v šatníku (botníku) opravdu potřebuji, tak teprve potom nakupuji. Kolikrát se mi totiž stalo, obzvlášť v období slev, že se mi nějaké oblečení zalíbilo hlavně i díky zlevněné ceně a pak po tom boomu zůstalo ležet na dně skříně. Takové kousky teď najdete u mě na Vinted. Máte taky nějakou svou nakupovací strategii, která se vám vyplácí?
Zbytek outfitu už znáte. Šedivá sukně je naopak jeden z těch kousků, který se vyplatil. Podobnou jsem viděla v Zaře, ale cena mě odradila. Tak jsem si ji raději ušila a od té doby jsem jí měla na sobě častokrát. Nosím jí po celý rok, protože se dá snadno kombinovat. Společně s kabátkem a mým oblíbeným svetrem tvoří příjemný mix. Za bílý rolák jsem moc ráda. Nosím ho nejčastěji ze všech mých svetrů, protože je univerzální na nošení a příjemně hřeje. A šedivá Antigona mi pořád dokazuje, že jsem se pro barvu rozhodla správně...


Zara coat, DIY skirt, Nasty Gal  turtleneck, Givenchy Antigona bag, Zara boots, Lindex bracelets, Marc by Marc Jacobs watch

You Might Also Like

14 komentářů

  1. Taky dvakrát přemýšlím, jestli danou věc potřebuji, jak často ji asi vynosím atd., jenže ve slevách to moc nejde, protože ta daná věc může být pryč i během hodiny (stalo se mi už několikrát, že jsem se chtěl jít jen podívat do jiného obchodu, pak jsem se vrátil a už to neměli..). Takže u slev ještě pořád funguje spíš horká hlava..
    Rolák vidím moc rád =). A ten kabátek je parádní.

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ve slevách vždy koukám po kouscích, které se mi líbily už předtím a na které jsem si počkala. Pak to mám jednoduší, že do ruky nevezmu něco, co mě v návalu šílenství trklo a doma zjistím, že to nemám k čemu vzít. Bílý rolák je základ! :)

      Vymazat
  2. Tohle šílenství znám a hodně jsem se z toho teď poučila (proto je můj vinted plný oblečení, které jsem musela nutně mít). Teď jsem si začala psát wishlisty na delší dobu dopředu. Vím po čem se mám koukat a pokud mě to neomrzí do té doby, než se to objeví v obchodech, je to jasné - můžu kupovat.
    Jinak skvělá kombinace barev a ta sukně je prostě božská :)

    OdpovědětVymazat
  3. Kabelku jsi zavolila skvele. Tu budes mit naporad.

    OdpovědětVymazat
  4. Nejsem příznivcem krátkých kabátků, protože je mi pořád zima, ale tenhle se mi moc líbí. Zaujal mě tou krásnou kostkou.

    OdpovědětVymazat
  5. Veľmi sa mi páči outfit a tiež fotky. Máš šikovného fotografa :)
    Ja nakupujem premyslene. Občas je to na škodu, lebo sa mi stáva, že keď sa pre nejakú vec rozhodnem už ju nemajú. Potom behám po obchodoch a zháňam ju.
    Mimochodom tá kabelka je dokonalá. Skvelá kúpa :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To už se mi párkrát stalo, ale buď mě ta věc pao omrzela, nebo jsem našla lepší náhradu a nebo jsem se raději pustila do šití :D

      Vymazat
  6. Skvely clanok :)) Tiez sa snazim pri nakupoch premyslat a ked i nieco kupim, nechavam ma veciach este aspon tyzden visacky a premyslam, ci som sa rozhodla spravne..:D
    Zhodou okolnosti som tiez podobny clanok nedavno pisala :) ...TU

    OdpovědětVymazat
  7. Ta tvoje Antigona <3
    Dříve jsem nakupovala unáhleně, teď - cca poslední rok, si prostě vybírám :)

    OdpovědětVymazat
  8. je, máme stejný kabátek, líbí se mi, jak jsi ho zkombinovala s tou kabelkou!

    OdpovědětVymazat
  9. ve slevách jsem nakoupila úspěšně, a to přesto, že jsem od začátku roku totálně vytížená prací a nebyl skoro čas na nic, ani na nákupy....ale podařilo se mi sehnat pár kousků, který bych si pořídila i bez slevy, takže spokojenost=)
    navíc mám stejně pocit, že kromě zary slevy nic moc a lepší ceny byly ještě před vánocema

    OdpovědětVymazat
  10. kabatek je pekny :)
    www.donnaiveh.com

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images