roll neck dress

4/08/2015


Celou zimu jsem sháněla pletené rolákové šaty a nikde nic. V Zaře jsem odmítala vzhledem k částce a kvalitě materiálu nakupovat. A pak najdu tyhle kašmírové přímo v secondhandu za zlomek ceny. Tomu říkám štěstí. Jsou tak příjemné na nošení a zahřejou v dnech, jakou jsou právě ty větrné aprílové. Protože takové šaty můžou působit trochu usedle, doplnila jsem je místo lodičkami raději sportovními teniskami. Mně se to takto líbí víc, co vám? Univerzální psaníčko od Rebecy Minkoff perfektně ladí se sportovním nádechem outfitu. Konečně si na jaře zase můžu opět užívat trenčkot. Mám takovou radost, že už se nemusím balit do kabátů. Ráno stačí přidat šátek a odpoledne ho můžu klidně sbalit do kabelky, je neuvěřitelně skladný :)

Promod trench coat, secondhand cashmere dress, Rebecca Minkoff bag, Adidas sneakers, Marc by Marc Jacobs watch

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Moc pěkné šaty!
    A s tím trenčkotem to mám úplně stejně, nemohl jsem se dočkat dne, kdy ho budu moct vytáhnout..kabátů už mám totiž po té dlouhé vleklé zimě fakt po krk..

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovědětVymazat
  2. S teniskami je to povedene. Super trenckot!
    Mam rada takove saty, i kdyz jsou fakt nelitostne :-)
    Co me ovsem trochu odrazuje od jejich noseni, ze uvnitr v mistnosti je mi v nich horko.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, v těhle vůbec. Jsou určené i na běhání, a proto jsou vzdušné. Lítala jsem v nich i v Barceloně minulé léto a jsou super.

      Vymazat
    2. V rolaku v lete bych padla horkem kdekoliv a saty na behani nebudou :-))) Ze ty jsi myslela tenisky? Ty jsou fajn i v lete. Tomu verim. Ja myslela, ze v takovych satech byva v mistnosti teplo, protoze jsou s vlnou a kasmirem.

      Vymazat
  3. Taky bych chtěla mít v sekáči takový štěstí! Ten ouftit se mi hrozně líbí, jak sladění jednotlivých kousků tak i barevně. Moc ti to sluší :)

    Lucieswlife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já narazím v seconhandech jen tehdy, když nesháním vyloženě něco určitého. To pak najdu i takové poklady :)

      Vymazat
  4. toto je super outfit!! vyzerá veľmi pohodlne
    a kabela je parádna, tá by sa mi šikla!

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images