In the garden

6/21/2016


Přiznám se, že jsem takový neblogger. Nenakupuju každý týden něco nového. Což ale nevylučuje pokukování a snění po online storech. A ani nemám poslední dobou takovou potřebu. Maximálně chodím pro sportovní oblečení, protože sportuju několikrát týdně a prostě je to nutnost. A hlavně jsem se tak rozmlsala zahraniční módou, takže mi domácí obchody už moc nestačí s jejich nuzným výběrem a ještě horším zpracováním. Co mě ale nepřestalo bavit, jsou secondhandy. Když nějaký potkám, hned jsem ve dveřích a zapínám lovecké instinkty. Hledání pokladů mě neskutečně baví, i když kolikrát jdu s prázdnou. Ne ale v případě těhle šatů, nebo spíš overalu. Na začátku totiž byla kombinéza se suprovým květinovým potiskem, ale tenhle střih mi nesedí. Tak jsem jednoduše rozpárala nohavice, sestřihla švy a sešila je na jiném místě...a mám šaty. Tohle si zapište, jako další tip na extra rychlou úpravu. 

Na léto miluju květinové vzory, už to k němu tak nějak patří. Ale pestrobarevným vzorům jsem nepřišla na chuť. Mám raději jemné barvy, odstíny, které se mezi sebou nebijí . Je pak pro mě mnohem snazší takový vzor zkombinovat a nevypadat přitom tuctově. Protože ona ta letní móda je na jedno brdo. Kolekce HM jsou každý rok v podstatě stejné. Taky vás mnohem víc baví např. podzimní oblečení..? Podobně sladěné odstíny mi stále připadají zajímavější a mají o něco víc do sebe. Co myslíte? K šatům stačilo vzít křivák Karen Millen, který jste na mě už viděli. Vážně jsem si ze začátku nemyslela, že ho tolik unosím. Nakonec jsem za něj ráda. Abych při procházce starým městem netrpěla, nazula jsem rovné sandálky. Díky vyváženým proporcím s krátkým křivákem ani neubírají na výšce. 

Ten slunečný den jsme se procházeli od nás z Karlína na Letnou až ke královským zahradám a skončili u Černínského paláce, který má nádhernou zahradu. Někdy se tam zajděte podívat. Pořád mě baví, jak můžu v Praze objevovat nová a krásná místa. Máte tip, kam se příště podívat..? 

DIY dress from old Zara jumper, Karen Milen jacket, Rebecca Minkoff bag, Zara sandals

You Might Also Like

5 komentářů

  1. Tyjo, tam se někdy taky musím podívat. Vypadá to krásně. A jinak ten křivák je skvělej. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, taky jedna z dobrý koupí. Je tam krásně a kupodivu málo lidí, asi o tom místě nikdo moc neví a přitom mi to tu připadá jak ve Versailles :)

      Vymazat
  2. Skvělý nápad. Zrovna se chystám prodloužit sekáčové šaty (PC 30Kč :))) No nekup to ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jasně, tyhle ze Zary jsou za 70 Kč, taky se mnou musely jít hned domů :D To známe...

      Vymazat
  3. - floralnim motivum jsem prilis nepropadla, ovsem tento vzor je ♥
    do puntiku fantazie ! inu, co jineho od tebe taky cekat !

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images