Kérastase styling

6/13/2016


U šampónů jsem stále věrná přírodním mýdlům, které nezatěžují jemné vlasy. Ale u stylingu mi vyhovují jiné značky, mezi nimi je i Kerastáse. Jejich péči např. pro barvené vlasy jsem vyzkoušela již dříve a byla jsem spokojená. Teď jsem otestovala řadu na jemné vlasy bez objemu. Kdo má stejnou kvalitu, chápe, jak je složité najít výrobky, které fungují a nezatěžují vlasy více, než je potřeba.
Z Parádivky jsem si objednala objemovou pěnu pro bohatý účes. Pěna má hustou konzistenci, takže na jedno použití ji stačí opravdu málu. Lehce se vetře do vlasů. Po vyfoukání mají vlasy vzdušnost a dobře se tvarují přes kulatý kartáč. Nanáším ji vždy jen ke kořínkům. Prostě tam, kde potřebuji dodat objem. A navíc tak krásně voní...Druhou vychytávkou je gel ve spreji pro zvětšení objemu. Sprej vytvoří jemnou mlhu, ulpí tak na vlasovém vláknu a obalí ho. Tím vlas získá na hustotě. Používám ho do suchých vlasů, např, když chci větší objev v culíku, nebo vlasy jen lehce natupírovat. Bude super na všechny účesy, které mají působit trochu objemně.
Mám chuť vyzkoušet ještě lak na vlasy pro stejný typ vlasů. Zatím jsem věrná Studiu Profesional od L'oréal. Jestli jste ho už měly, dejte vědět, jak jste s ním byly spokojené.


You Might Also Like

1 komentářů

Like us on Facebook

Flickr Images