fashion trend: band tees

11/22/2016


Trička s motivem skupin jako AC/DC, Rolling Stones, Metalica nebo Iron Maden a Guns N' Roses se od vlasatých rockových fanoušků dostávájí na výsluní high street fashion. A tak je uvídíte nejen na celebritách, ale i známých světových blogerkách. Nikdy jsem nebyla nějaký zarputilý fanoušek těhle skupin, mně spíš políbila klubová scéna, ale klasika je klasika, že? Kdo by neznal rockové balady od Metalicy nebo největší hity Rolling Stones, to vás prostě nemine.

Tak si tuhle legendu připněte hrdě na hrudník a namixujte si svůj vlastní stylový remix. Tričko je univerzální kousek ke kombinování. Chcete ho podpořit? Oblékněte k němu křivák, boty na šněrování a úzké džíny roztrhané na kolenou nebo koženou sukni. Jestli si troufnete na víc, předveďte pořádnou sólovku. Co třeba kostýmové kalhoty a sametové sáčko nebo plisovaná sukně nejlíp v metalickém odtínu? Nebojte se ani podpatků a výrazné kabelky. Tohle tričko o vás prozradí, že jste hravá duše, prostě srdcař, který se téhle módní výzvy nezalekne. 

Vyberte si velikost o číslo větší. Tričko se nosí volnější, tak jako to mívají vyhublí fanoušci na koncertech. Můžete mu ustřihnout rukávy, udělat pár děr navíc, ohrnout rukávy, zastrčit do džín, nebo uvázat uzel. Je to na fantazii a vašem vkusu. Já už si na jedno takové dělám zálusk, jdete do toho se mnou?


via Pinterest

You Might Also Like

7 komentářů

  1. triček s potiskem legend není nikdy dost, sama jich vlastním nespočet a stále, stále dokupuji! můj sen je najít to správné s Bon Jovi, ale zatím se mi nepoštěstilo...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A kam na ně chodíš? Potřebuju tip :)

      Vymazat
    2. většinou nacházím v sekáčích nějaké pánské vytahané a pak si ho doma poupravím na stroji :)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Super volba :) taky o něm uvažuuju, to si snad na počest toho od nich něco poslechnu :D

      Vymazat
  3. Dakujem za tip, hned som si 1 z HM objednala :) Najlepsie panske.

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images