Stay in bed all day

11/27/2016


Co na zimě miluju nejvíc? Můžu se válet beztrestně v posteli klidně celý den. Za okny mráz a u mě teploučko. Zahrabu se v peřinách s oblíbenými knížkami, neprohlédnutými časopisy a kotlem horkého čaje. Zkouknu oblíbené seriály, nové filmy a zamlsám si vánoční štolu s marcipánem. Takové zimní dny miluju. To počasí a krátké dny k tomu přímo vybízí. Jednou za čas se zastavit a nikam nespěchat. Rozhodně ne z postele...  

A nesmí chybět ponožky. Bez těch z té postele ani nevylezu. Kdo bydlí ve starém bytě, moc dobře ví, o čem mluvím. Nesnáším zimu na nohy a jsem děsně zimouřivá. Dokonce v nich i spím :D Ty nejoblíbenější mám od Happy Socks. I když si to doma dekoruju v jemných a něžných barvách, na nohách mám raději černou nebo šedou klasiku. Proto mě nadchla poslední nová kolekce Happy Socks, ve které jsem našla spoustu takových vzorů. Žádná divočina a proto mě baví. Co vás..? 


You Might Also Like

4 komentářů

  1. Z časti takto nejak podobne to vyzeralo aj u nás tento víkend... :) Ale, prečo niekam ísť, keď počasie samo nabáda k tomu, aby sme ostali doma :)

    Patrik
    http://www.meshommes.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak znáš to, den strávený v nákupáku, na trzích, kafíčka, brunche, nebo ve fitku. Tahle neděle byla konečně jiná :)

      Vymazat
  2. Ponožky od Happy Socks mám velmi rád i já!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já moc. Jediné, které opravdu něco vydrží. Všechny ostatní se mi pářou na palcích. tyhle drží :)

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images