Pearl jeans

4/25/2017


I přes nepřízeň počasí, jsem pro vás nafotila z Rakouska jeden outfit. Poslední den našeho výletování jsme zakotvili v krásném Salzburgu. Až uvidíte fotky, které pro vás mám ještě přichystané, pochopíte, proč se mi tady tak líbilo...Když jsme procházeli kolem Mirabell gardens, nešlo odolat tomuhle koutu pod rozkvetlou sakurou. Je potřeba si to jaro ještě užít, že jo :)

Celý den jsem trávila pohodlně v džínách, bílé košili a saku. Nic převratného, ale protože jsem si obyčejné džíny vyšperkovala perlami, najednou celý outfit dostal jiný rozměr. Stačí jedna taková nezvyklá maličkost a o pozornost máte postaráno. Já na ně dostala několikrát odezvu a o pohledy nebyla nouze. Ne že bych po tom prahla, ale aspoň vnímáte efekt. Přitom perly na džínách nejsou žádná novinka. V obchodech na ně narazíte často. Třeba klasicky v Zaře. Mně se líbily už na Nině, která je měla z Asosu. Tak jsem si řekla, že si je zkusím vyrobit sama. Objednala jsem si perly z Aliexpress, čekala věčnost, než dorazí a pak si je jednoduše ručně přišila na starší džíny.

Efekt k nezaplacení. Perfektně prokoukly, takže mám stylový kousek zase za zlomek ceny. Zkuste to taky. Ne všechny aktuální trendy je potřeba lovit v obchodech. S trochu kreativity a trpělivosti si na ně vystačíte sami. A když mě perly přestanou bavit, jednoduše je z kalhot zase odpářu. Jak easy. Perly můžete ale využít i jinde, než jen na džínách. Já mám ještě spadeno na vyšívané loafers, jako jsou tyhle, nebo pošité pantofle. Super vypadají i na kabelkách nebo tvídovém kabátku. Je to jen na fantazii. Tak co, pustíte se taky do zdobení?

Zara + DIY jeans, Zara blazer and boots, HM skirt, Rebecca Minkoff bag

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Veľmi sa mi páči sako, vyzerá to super :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sako je splněný sen, takové jsem sháněla pěkně dlouho. je to zase ten klasický nesmrtelný kousek, který mi doplnil mezeru a je základním prvkem šatníku, bez kterého se teď už neobejdu. Stejně jako modré rovné džíny, bílý košile, kožený křivák, apod...

      Vymazat
  2. Krásná low-cost proměna, moc se povedla. A sako jako třešnička na dortu ;) Moc se mi líbí proměny starého oblečení, děkuji za inspiraci. Perly na džínách bych nenosila, ale na svetru, to už je jiná ;)

    OdpovědětVymazat

Like us on Facebook

Flickr Images