Holiday mood

7/25/2017


Už jsem zpět z dovolené v Itáliii a snad se zase dostanu více ke článkům na blog. Bylo to ale naprosto super, stejně jako tenhle slunečný víkend na Moravě, ze kterého je tenhle outfit. Žádný se tu už nějakou dobu neobjevil, tak je na čase, než se dokopu a prohrabu fotkami z dovolené.

Tyhle šaty jsem objevila v Zaře na webu, když je tou dobou měly už vyprodané. Naštěstí mi to nedalo a občas jsem koukla, zda je náhodou nemají znovu. A měli. Jsou naprosto holčičkovské, na mě možná až nezvykle moc, ale baví mě. Sice na fotkách vypadají skoro jako těhotenské, ale aspoň můžu schovat břicho po pořádném obědě :D

Jediné, co je na nich nepraktické, je ta kolová sukně, se kterou si vítr dělá co chce. A že jsem to poznala i při tomhle focení. Nechtějte vidět můj skoro holý zadek :D Jak se vám líbí tenhle střih šatů?

Zara dress, Rebecca Minkoff bag, Elizabeth's Creation bracelets

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Šaty na tebe vyzerajú veľmi pekne :) Ja si ich al neviem na sebe predstaviť, možno preto, že som dosť vysoká a takéto široké šaty potom vyzerajú na mne divne ked spod nich trčia tenke palickove nohy :D srandujem.. :) Vyzeráš krásne a teším sa na nové posty :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju Simi, já si je asi nakonec podšiju užší spodničkou, abych se nemusela bát, že mi pře běhání do metra něco vykoukne :D Pak budou fajn i s nějakými sandálky s midi podpatkem :)

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images