Lisca lingerie

9/14/2017


Přiznám se, že moje sbírka prádla není nikterak velká. Mám své oblíbené kousky, které nosím ráda a tak je nějak pravidelně střídám do roztrhání. Mám ráda jemné, něžné prádlo v základních barvách černé, bílé a neutrální tělové, krajku a hlavně pohodlí. 

Když mi přišla nabídka na to, vybrat si něco od Liscy, neváhala jsem. O téhle značce už jsem hodně slyšela a hlavně samou chválu. A musím  určitě potvrdit. Jejich prádlo je vážně krásné. Co víc, je perfektně zpracované, z kvalitních materiálů a na nošení extra příjemné. 

Vybrala jsem si set podprsenky bez vycpávek a kalhotek. Miluju podprsenky bez výztuže. Dobře sednou malému poprsí, jako mám já, nijak nezvětšují objem, což nevyhledávám, ale dodají oporu, kterou pod oblečením potřebuji. Tahle podprsenka, je ale o něco víc extra. Má tak příjemná ramínka, jako žádná jiná. Nosí se parádně. A navíc opticky přidává na objemu, což nechápu. Jestli je to střihem nebo těmi gumičkami kolem košíčků... Každopádně přítelovi se hned zalíbil můj dekolt, takže na tom něco bude. Jestli uvažujete o doplnění zásoby svého sexy prádla, mrkněte se do butiku na Flóře nebo rovnou na web. Určitě si něco vyberete.

 Thanks to Lisca lingerie

You Might Also Like

4 komentářů

Like us on Facebook

Flickr Images