Flare pants

10/09/2017


Už jsem zase ve skluzu s outfit posty. Asi nebude těžké uhádnout, že tenhle look je ještě z léta. Ale škoda ho nechat v hlubinách disku, když vám na něj kamarádka půjčí tuhle krásku od Chanelu. Byly doby, kdy jsem si tuhle klasickou kabelku přála a snila o ní. Která z nás ne... Ale jak jsem si vytřibovala svůj styl, Chanelka šla stranou a přednost dostaly ne tak profláknuté značky a modely. 

Když ji ale v tomhle outfitu vidím, nebyla by to špatná volba. Sice ji zná každý, ale je to prostě ta klasika, na kterou se můžete vždycky spolehnout. A je to také investice, vždyť její cena neustále roste. Takže dnes, když bych byla přeci jen na vážkách, už bych si za ní musela opravdu připlatit. No nic, já si nechám zdát. Třeba časem, ale nehoří to :) 

A k outfitu...trend širokých kalhot mě jako každý jiný nechával dlouhou dobu chladnou. Já si na to prostě musím přijít postupně sama, a tak se dostalo i na něj. Tyhle s perličkami na bocích jsou zajímavější a navíc ty rozparky vypadají suprově s podpatky. Dlouhá košile a látkový biker k nim perfektně jdou. Jestli se vám tenhle outfit líbí a chtěli byste jej nosit i těď, tak pár tipů, jak ho přetransformovat. Místo sandálků nazujte ponožkové kozačky, které krásně zvýrazní kotníky a dají kontrast se širokými nohavicemi. Pod košili nebo místo ní se dá obléct rolák a namísto látkového, oblečte kožený křivák nebo rovnou kabát. Důležitá je tady pořád výška, abyste kalhoty netahaly po zemi. Jedině tak vás krásně prodlouží a to umí parádně :) Co říkáte na tenhle outfit..?

Karen Milen biker jacket, Lindex shirt, Zara pants, Mango sandals, Chanel bag

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Já bych do širokých kalhot nešla, ale tobě rozhodně sluší! Moc povedený outfit a i bez té kabelky by hned zaujal. Líbila by se mi k tomu i ta Gucci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu jsem k tomu původně měla, ale řekla jsem si, že zkusím s Chanelkou, když už se naskytla možnost. A překvapilo mě, že ty kalhoty sluší a dost prodlužují nohy. Neřekla bych, že se ještě někdy dostanu ke zvonům...

      Vymazat

Like us on Facebook

Flickr Images